Een newbornshoot

Newbornshoot

Een baby blijft niet eeuwig klein. Daarom is het bijzonder om dit soort momenten vast te leggen door middel van een newbornshoot. Ik kom bij jou thuis, wel zo prettig, in eigen omgeving. Zo hoef je in de kraamweek of de weken na je bevalling de deur niet uit, dat is wel zo prettig! Ook is het fijn om in eigen omgeving te blijven.

(meer…)

Trouwen bij Garnwerd aan zee

Trouwen Garnwerd aan zee

Jabin & Stephanie besloten te trouwen bij Garnwerd aan Zee. Een prachtige locatie aan een klein strandje. En de styling was ook top, door de bruid zelf gedaan. Prachtig!

Ik begon de dag bij Stephanie thuis. Ze zou worden opgehaald door haar aanstaande Jabin. Er kwam een trouwauto om de hoek en vervolgens haalde Jabin haar op. Eerst tijd om naar de fotoshoot te gaan! We gingen eerst naar een bos (Appelbergen) nabij Leek. Een heel mooi bos met open plekken, mooie gevallen bomen/takken en zelfs heide. Ook een klein meertje!

(meer…)

Fotoshoot met puppy Xena

Fotoshoot puppy

Afgelopen week mocht ik naar Apeldoorn om de kleine Xena vast te leggen. Dit maal geen baby. Alhoewel, een baby hond, een puppy! Ik mocht namelijk een fotoshoot met puppy doen.

Maranke stuurde mij een tijd geleden een bericht met de vraag of ik foto’s wilde maken. Ik kende haar al, ze was 2 jaar geleden in Kollum getrouwd (woonde toentertijd in Arnhem). Ik woonde toen nog in Kollum, vandaar dat ze mij kende. Omdat het fijn is om een vertrouwd gezicht voor je te hebben, vroeg ze of ik dit keer naar Apeldoorn wilde komen om Xena, een golden retriever pup, vast te leggen. Daar woont ze nu met haar man én dus puppy.

(meer…)

Loveshoot in Workum met Jari en Milena

Loveshoot in Workum

Jari en Milena waren afgelopen woensdag 1 jaar getrouwd. Omdat ze vanaf nu elk jaar een fotoshoot willen doen, aan mij de eer om de eerste reeks te maken: een loveshoot in Workum.

Milena kende ik al van een zakelijke beeldbank die ze ooit heeft afgenomen. Daarna hebben we altijd contact gehouden en is het contact uitgegroeid tot een vriendschap. We appen vrijwel dagelijks (advies over werk heen en weer) maar niet alleen dat, ook echt vriendschappelijk en we zien elkaar vaak, ook regelmatig afgesproken om samen gezellig een middagje op het strand te zitten. Over het strand gesproken, daar vond mede de fotoshoot ofwel loveshoot in Workum plaats waar ik het over ga hebben!

(meer…)

Trouwen bij het Bloemenparadyske in Kollum

Trouwen in augustus, dan zou je zeggen dat de ceremonie buiten kan. Dat de bruiloft uitgerekend op een van de heetste dagen tijdens de hittegolf was? Mooi weer was het in ieder geval! Alexander en Miranda trouwden bij het Bloemenparadyske in Kollum.

(meer…)

Fotoshoot: baby drieling

baby drieling

Een baby tweeling of baby drieling fotograferen stond nog op mijn lijstje van ‘dingen die ik graag wil fotograferen’. Ik plaatste een bericht op Instagram waarin ik mijn ‘bucket list’ toe ging lichten en kreeg een bericht: ‘ik heb een baby drieling die je wel mag fotograferen!’.

Waar Instagram wel niet goed voor is, want zo gezegd zo gedaan. Meteen een afspraak gemaakt om de drieling te fotograferen en ongeveer een week later was het al zover. Bij binnenkomst zaten er drie baby’s op de grond. Wat een lieverds! Een jongen en twee meiden. Aant, Ylse en Jynte. Grote zus Silke zat aan de salontafel te knutselen en keek rustig toe.

(meer…)
Blog foto

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: