‘Vier en veertig’ cakesmash

Cakesmash

Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen geen cakesmash meer te fotograferen. Ik deed het eerst bij mij thuis thuis en daarna in mijn studio, maar was langer bezig met opruimen dan met de shoot zelf en dan niet gesproken over dat álles onder de taart zit.

Het zat soms zelfs op het plafond en in mijn witte gordijnen. Natuurlijk tof voor de foto wanneer zo’n taart kapot gaat, maar qua opruimen? Liever niet. Nu kreeg ik een tijd terug een bericht van mijn vaste klant Annie of ik het leuk zou vinden om een cakesmash van haar en haar dochter vast te leggen. Annie wordt 40, haar dochter 4.

(meer…)

Zwangerschapsshoot in de winter

Zwangerschapsshoot in de winter-3

Nu we in deze lockdown zitten en ik de studio niet kan gebruiken, ben ik afhankelijk van shoots bij mensen thuis of buiten op locatie, dat mag nog. Jildou boekte een pakket met zwangerschapsshoot, newbornshoot en newbornvideo. Je zult wel denken: een zwangerschapsshoot in de winter, en dan buiten? Ja!

(meer…)

Zwangerschapsshoot in Bolsward

Zwangerschapsshoot in Bolsward

Josien kocht een pakket: een zwangerschapsshoot met een newbornshoot en newbornvideo. Ontzettend leuk! Sinds ik mijn nieuwe bedrijf ‘Mijn Newbornvideo’ heb, boeken steeds meer mensen een volledig pakket. De kleine zit nog in de buik, dus de eerste stap is natuurlijk de zwangerschapsshoot. De zwangerschapsshoot in Bolsward!

(meer…)

Video: Newbornvideo Ninte

Newbornvideo

Jaaa hoe leuk, ik mocht afgelopen week voor mijn andere bedrijf ‘Mijn Newbornvideo’ weer een newbornshoot en newbornvideo maken van baby Ninte! Wat een lieverd is het ook.

(meer…)

Newbornshoot en newbornvideo in Kollumerzwaag

Newbornshoot en newbornvideo

De een-na-laatste shoot van 2020 stond gepland in Kollumerzwaag! Jitske en Harry zijn ouders geworden van Lieke, een prachtig meisje. Ze hadden een fotoshoot cadeau gekregen en ik mocht ook nog een newbornvideo maken, dus het werd een newbornshoot en newbornvideo!

(meer…)

Trouwen in Italië, Toscane

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020 vond het bruiloftsweekend van Jeffrey en Femke in de regio Siena in Italië plaats. Trouwen in Italië wilden zij heel erg graag. Om de foto- en videograaf en het bruidspaar alvast aan elkaar te laten wennen werd op de vrijdagochtend een loveshoot gedaan in de mooie straatjes van San Gimignano. Tussen de toeristen was het wat druk en het stel trok veel bekijks, dus werden de rustige steegjes opgezocht. Prachtig!

Vervolgens ging het bruidspaar naar wijngaard Guardestelle voor een wijntour en uitgebreide lunch. De eigenaar van de wijngaard vond het zo leuk dat er een bruidspaar langskwam, dat ze eerder mochten komen om mooie beelden te schieten tussen de wijnranken, olijfbomen en cipressen. Rond 15:00 uur arriveerden het bruidspaar en de gasten bij de trouwlocatie Podere il Pino en de pool party barstte los! Bij zonsondergang verzamelden de gasten zich bij de grote villa voor een toost met champagne en de pizza party. Een kok bakte op een houtskooloven de hele avond verse pizza’s, met als afsluiter Nutella pizza! Er werd gedanst, champagne gedronken en in het zwembad gezwommen tot de late uurtjes; een goed begin van het weekend.

(meer…)
Blog foto

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: