Newbornshoot en video in De Wilgen

Newbornshoot en video in De Wilgen

Eindelijk was het zo ver: Lars was geboren! Moeder Bianca had meegedaan aan mijn winactie en had een newbornshoot + video gewonnen. Tijd om de newbornshoot en video in De Wilgen te verzilveren!

(meer…)

Fotoshoot op Ameland

Fotoshoot op Ameland

Een fotoshoot op Ameland? Leuk! Ik ben regelmatig op Ameland voor bruiloften, familieshoots of gewone fotoshoots met stelletjes of kinderen. Onlangs mocht ik ook naar Ameland om deze twee zusjes te fotograferen.

De foto’s waren eigenlijk een verrassing voor de mama, die jarig was. De oppas, Kim, heeft de kinderen opgehaald voor de fotoshoot. Ontzettend leuk! De meiden hadden er zin in en deden heel goed mee.

(meer…)

Newbornshoot en video in Dokkum

Newbornshoot en video in Dokkum

Afgelopen week mocht ik weer een newbornshoot en video in Dokkum maken. Annieke is namelijk geboren, een prachtig meisje. De ouders hadden een volledig pakket afgenomen met een zwangerschapsshoot voor een blijvende herinnering. Nu was het tijd voor de newbornshoot en video in Dokkum!

(meer…)

Newbornshoot en video in Veendam

Newbornshoot en video in Veendam

Afgelopen week mocht ik een newbornshoot en video in Veendam maken. Hoe leuk: twee jaar geleden was ik bij dezelfde familie en mocht ik Deen vastleggen. Nu is Deen broer geworden van Sev. Reden om weer een fotoshoot te doen, alleen nu met een extraatje: een newbornvideo!

(meer…)

Ik plaats nooit zomaar iets online

Online

Veel ouders willen hun kinderen niet op internet. Alle begrip, dit doe ik dan ook niet! Ik weet dat er fotografen en videografen zijn die dit wel zomaar doen. Als je een shoot boekt, automatisch ‘akkoord’ geeft en dat de fotograaf dan alles mag gebruiken. Als je dat niet wil, moet je extra betalen. Zo werk ik niet.

(meer…)

Elke maand professionele Instagram foto’s

Professionele Instagram foto's

Tegenwoordig is Instagram belangrijk om gezien te worden. Vooral wanneer je een bedrijf hebt, of in Cheryl haar geval: een blog. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met bedrijven en goede foto’s zijn dan essentieel. Ze vroeg of ik eens wat foto’s van haar wilde maken. Dit resulteert in elke maand professionele Instagram foto’s als content!

(meer…)
Bruiloft Zwaagwesteinde

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: