Ik plaats nooit zomaar iets online

Online

Veel ouders willen hun kinderen niet op internet. Alle begrip, dit doe ik dan ook niet! Ik weet dat er fotografen en videografen zijn die dit wel zomaar doen. Als je een shoot boekt, automatisch ‘akkoord’ geeft en dat de fotograaf dan alles mag gebruiken. Als je dat niet wil, moet je extra betalen. Zo werk ik niet.

(meer…)

Elke maand professionele Instagram foto’s

Professionele Instagram foto's

Tegenwoordig is Instagram belangrijk om gezien te worden. Vooral wanneer je een bedrijf hebt, of in Cheryl haar geval: een blog. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met bedrijven en goede foto’s zijn dan essentieel. Ze vroeg of ik eens wat foto’s van haar wilde maken. Dit resulteert in elke maand professionele Instagram foto’s als content!

(meer…)

Tweeling newbornshoot en newbornvideo

Tweeling newbornshoot en newbornvideo

Wanneer ik een newbornshoot heb, blijf ik me verbazen dat er een klein mensje ligt met alles erop en eraan. Voetjes, handjes, vingers en noem maar op. En als er dan ineens twee liggen, vind ik dat dubbel bijzonder. Ik mocht een tweeling newbornshoot en newbornvideo van Maura en Kelt maken!

(meer…)

Familieshoot in Bakkeveen

Familieshoot in Bakkeveen

Lichte locaties? Ja! Dat past het beste bij mijn fotografiestijl. Mijn stijl is licht, zacht en dromerig. Dat krijg je op bijvoorbeeld stranden of zandvlaktes. Daarom behoort Bakkeveen toe tot één van mijn favoriete shootlocaties. Nu het weer mooi weer is, kan ik er weer los! Ik deed een familieshoot in Bakkeveen.

(meer…)

Gender reveal fotoshoot: roze of blauw?

Roze of blauw? Ik open de gesealde envelop waarin de echo zit. Ook zit er een kaartje in waarop staat of het een jongen of meisje gaat worden, omdat er een gender reveal fotoshoot gepland staat. Staat het er echt? Ja, met twee uitroeptekens zelfs.

Ik kijk vol blijdschap naar Chantal en Alex, die ietsjes verderop staan. Ze zien mijn blik niet, maar ik glimlach. Ik kijk weer naar het kaartje met het geslacht, wil hard juichen en hard ‘YES’ roepen, maar dat kan niet. Voorafgaand aan de shoot heb ik namelijk uitgesproken wat ik dacht. Als ik nu juich, kan ik mezelf verraden met het feit dat ik gelijk heb. Ik houd me dus stil en pak de rookbom in de kleur van het geslacht.

(meer…)

Video: Bruiloft Gerben en Jitske

Gerben en Jitske

Op vrijdag 7 mei mocht ik de bruiloft van Gerben en Jitske vastleggen op video. De hele week regende het, maar uitgerekend op de bruiloft was het droog. Het was op bepaalde momenten zelfs warm, wat een geluk! Ik mocht de video maken.

(meer…)
Bruiloft Zwaagwesteinde

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: