Toegankelijke kinderfotograaf

Toegankelijke kinderfotograaf

Bij familieshoots krijg ik vaak te maken met jonge kinderen. Op voorhand zijn veel ouders zenuwachtig, want wat als mijn kind niet meewerkt? Wat als mijn kind een slechte dag heeft, geen zin heeft om mee te doen? Gelukkig ben ik, al zeg ik het zelf, een toegankelijke kinderfotograaf. Mijn recensies liegen er niet om, want anderen zeggen het ook vaak zat.

Gelukkig heb ik genoeg manieren om een kind echt aan het lachen te maken. Ik maak van een shoot geen ‘moetje’. Het is niet dat ik sommeer en zeg ‘je moet zo gaan staan’ of poses ga eisen. Ik laat de kinderen eerst wennen, doe waar nodig eerst de foto’s met de rest van het gezin zodat de kinderen die de kat uit de boom moeten kijken kunnen waarnemen wat ze staat te wachten.

(meer…)

Trouwen in Leiden

Trouwen in Leiden

Een tijdje geleden had ik een bruiloft in Leiden van Frank en Deniece. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar de zon kwam af en toe door zodat we toch wel goede foto’s en video’s konden maken! Ik was die dag de videograaf, maar maak tussendoor altijd wel een paar foto’s.

(meer…)

Newbornvideo in Veendam

Newbornvideo in Veendam

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ook voor 2022 zijn er al veel pakketten met newbornshoots en newbornvideo’s geboekt, maar jullie hebben nog een hoop mooie video’s van 2021 tegoed. Vorige maand heb ik namelijk een newbornvideo in Veendam gemaakt, van de mooie Avèlie.

(meer…)

Newbornshoot en video in De Wilgen

Newbornshoot en video in De Wilgen

Eindelijk was het zo ver: Lars was geboren! Moeder Bianca had meegedaan aan mijn winactie en had een newbornshoot + video gewonnen. Tijd om de newbornshoot en video in De Wilgen te verzilveren!

(meer…)

Fotoshoot op Ameland

Fotoshoot op Ameland

Een fotoshoot op Ameland? Leuk! Ik ben regelmatig op Ameland voor bruiloften, familieshoots of gewone fotoshoots met stelletjes of kinderen. Onlangs mocht ik ook naar Ameland om deze twee zusjes te fotograferen.

De foto’s waren eigenlijk een verrassing voor de mama, die jarig was. De oppas, Kim, heeft de kinderen opgehaald voor de fotoshoot. Ontzettend leuk! De meiden hadden er zin in en deden heel goed mee.

(meer…)

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: