Trouwen in Leiden

Trouwen in Leiden

Een tijdje geleden had ik een bruiloft in Leiden van Frank en Deniece. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar de zon kwam af en toe door zodat we toch wel goede foto’s en video’s konden maken! Ik was die dag de videograaf, maar maak tussendoor altijd wel een paar foto’s.

(meer…)

Newbornvideo in Veendam

Newbornvideo in Veendam

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ook voor 2022 zijn er al veel pakketten met newbornshoots en newbornvideo’s geboekt, maar jullie hebben nog een hoop mooie video’s van 2021 tegoed. Vorige maand heb ik namelijk een newbornvideo in Veendam gemaakt, van de mooie Avèlie.

(meer…)

Newbornshoot en video in De Wilgen

Newbornshoot en video in De Wilgen

Eindelijk was het zo ver: Lars was geboren! Moeder Bianca had meegedaan aan mijn winactie en had een newbornshoot + video gewonnen. Tijd om de newbornshoot en video in De Wilgen te verzilveren!

(meer…)

Fotoshoot op Ameland

Fotoshoot op Ameland

Een fotoshoot op Ameland? Leuk! Ik ben regelmatig op Ameland voor bruiloften, familieshoots of gewone fotoshoots met stelletjes of kinderen. Onlangs mocht ik ook naar Ameland om deze twee zusjes te fotograferen.

De foto’s waren eigenlijk een verrassing voor de mama, die jarig was. De oppas, Kim, heeft de kinderen opgehaald voor de fotoshoot. Ontzettend leuk! De meiden hadden er zin in en deden heel goed mee.

(meer…)

Newbornshoot en video in Dokkum

Newbornshoot en video in Dokkum

Afgelopen week mocht ik weer een newbornshoot en video in Dokkum maken. Annieke is namelijk geboren, een prachtig meisje. De ouders hadden een volledig pakket afgenomen met een zwangerschapsshoot voor een blijvende herinnering. Nu was het tijd voor de newbornshoot en video in Dokkum!

(meer…)
Bruiloft Zwaagwesteinde

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: