Als jouw baby is geboren zijn de eerste momenten heel erg waardevol. Je leeft als het ware in een ‘waas’, herstelt nog van de zwangerschap terwijl jouw baby met de dag groter wordt en verandert. Je zou graag willen dat jouw baby voor altijd zo klein blijft! Vaak is het lastig om terug te halen hoe het exact was of hoe bijvoorbeeld jouw kraamweek eruit zag. Daarom is een video van Mijn Newbornvideo zo waardevol! Mijn Newbornvideo is ook een handelsnaam van mij en iets waar ik erg uniek mee ben, zeker omdat het in een lichte, zachte en dromerige stijl wordt gefilmd.

Newbornshoot Friesland

Van de trotse familie tot de garderobe: alles wat jij leuk vindt kan in de video. De baby zelf, mochten er broers/zussen zijn die ook, jullie als gezin, van de babykamer tot het favoriete knuffeltje en van het eerste pakje tot de gehele garderobe.

Of wat dacht je van een wandeling buiten met de kinderwagen, de baby in bad, het geven van een fles of alle ontvangen kraamcadeau’s/kaartjes? Ook dat is mogelijk. Je ziet op deze pagina enkel korte video’s, maar de gemiddelde video zit rond de 1,5 tot 2,5 minuut. De video’s die je hier ziet, mocht ik publiceren en zijn dus niet de ‘volledige’ video’s. In de volledige video’s zitten persoonlijke beelden, voice-overs en bijvoorbeeld shots van het huis.

Newbornvideo
Newbornvideo

Ik overleg alles, van het begin (filmen bij jou thuis) tot het eind (het monteren van de video). Ik zal nooit zomaar in jouw huis rondlopen en dingen verplaatsen/pakken en zal ook nooit zomaar een video online plaaten. Wanneer ik de video monteer, overleg ik ook of jij de video leuk vindt. Moeten er shots anders, verplaatst worden of eruit? We gaan net zo lang door tot jij tevreden bent, het is tenslotte jouw video! Ook heb je zelf keuze in muziek, alleen moet deze wel rechtsvrij zijn wanneer je zelf de video online gaat plaatsen. Mocht je een voice-over willen met ingesproken tekst, dan kan dat ook.

Origineel kraamcadeau

Een newbornvideo is een ontzettend origineel kraamcadeau. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! De eerste momenten om vast te leggen zijn ontzettend waardevol. Je kunt natuurlijk ook een video laten maken wanneer de baby iets ouder is. Dan kan de baby sowieso lachen en is hij/zij helder. 

Pakket met fotoshoot

Wil je een newbornvideo, maar ook een newbornshoot (fotoshoot)? Of een pakket: een zwangerschapsshoot, newbornshoot én newbornvideo? Dat kan zeker, ik doe het ook samen als combi! Op mijn andere pagina zie je newbornshoots. Mocht je na het zien van de beelden denken ”ja dit wil ik ook”: helemaal leuk! Je mag altijd mailen met een aanvraag. Vergeet niet de vermelden waar je woont, want ik kom altijd bij jullie thuis. 

Voordelen

Tegenwoordig heeft iedereen een goede telefoon. Daardoor ben je sneller geneigd om foto’s te maken. Video’s worden minder gemaakt. Of het komt voor dat jij altijd de foto’s of video maakt, terwijl jij er ook wel een keer op wil. Bij een newbornvideo maak ik een video waar je met heel veel liefde naar terug kunt kijken en iedereen komt erop. Ik film puur en leg vast hoe het werkelijk is. Daardoor krijg je een mooie, pure en ongedwongen video. Je hoeft niet te poseren, alles gaat vanzelf. De video zal nooit vervelen. Sommige ouders worden zelfs emotioneel van een video en omschrijven het als ‘een prachtige waardevolle herinnering voor later die ik nog vaak ga bekijken’. En ik hoor ook vaak: ‘had ik dit maar eerder geweten, een video is veel waardevoller dan foto’s’. En nee, je huis hoeft niet perfect wit te zijn! Ik schreef hier eens een artikel over.

Digitaal geboortekaartje

Een newbornvideo wordt ook vaak gebruikt als digitaal geboortekaartje. Dan streef ik ernaar om de video binnen 2 dagen af te hebben, zodat je de video snel kunt versturen.

error: