Fotoshoot op Ameland

Fotoshoot op Ameland

Een fotoshoot op Ameland? Leuk! Ik ben regelmatig op Ameland voor bruiloften, familieshoots of gewone fotoshoots met stelletjes of kinderen. Onlangs mocht ik ook naar Ameland om deze twee zusjes te fotograferen.

De foto’s waren eigenlijk een verrassing voor de mama, die jarig was. De oppas, Kim, heeft de kinderen opgehaald voor de fotoshoot. Ontzettend leuk! De meiden hadden er zin in en deden heel goed mee.

We begonnen met wat foto’s op een schelpenpad met een mooie groene omgeving als achtergrond, maar toch ook weer licht.

Familieshoot Ameland
Familieshoot Ameland
Fotoshoot familie Ameland
Fotoshoot op Ameland

Daarna gingen we door naar de duinen! Het was miezerig weer en koud, dus helemaal naar de zee zat er niet in. Desondanks zie je dat niet terug op de foto’s. We hadden het ontzettend leuk!

Fotoshoot strand Ameland
Fotograaf Ameland

Al met al een hele leuke shoot! Ik laat kinderen ook altijd gewoon lekker rennen, spelen en gek doen. Vind ik heel erg belangrijk. Niet dat geposeerde, geforceerde, maar lekker zoals ze zijn! Ik knip de foto’s wel en doe ook lekker gek mee, dat schept een band van vertrouwen. Als kinderen niet op de foto willen, weet ik het toch voor elkaar te krijgen. Ze gaven aan dat ze het ontzettend leuk vonden na de tijd en zijn heel blij met de foto’s!

Mooie woorden

Afgelopen zondag een fotoshoot gedaan bij Lisanne, ze kwam naar Ameland voor de shoot. Lisanne is heel rustig en is bijna niet aanwezig. Ze laat de kinderen hun gang gaan, vraagt soms of ze iets willen doen of ze doet een soort van spelletje met de kinderen. De kinderen hoefen niet te staan en naar de lens te kijken, ze fotografeert de kinderen echt hoe ze zijn, maar heeft wel ideeën. De foto’s zijn in één woord: WAUW!

Bekijk ook: familieshoot op Bakkeveen voor ook mooie lichte beelden met een zandvlakte. Geïnteresseerd in een fotoshoot op Ameland? Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen via ‘contact’ of stuur een bericht op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: