Newbornvideo in Veendam

Newbornvideo in Veendam

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ook voor 2022 zijn er al veel pakketten met newbornshoots en newbornvideo’s geboekt, maar jullie hebben nog een hoop mooie video’s van 2021 tegoed. Vorige maand heb ik namelijk een newbornvideo in Veendam gemaakt, van de mooie Avèlie.

Ik ben een tijdje niet heel actief geweest met posten, maar was ondertussen wel met veel shoots bezig, waaronder newbornshoots en newbornvideo’s. Ik zat dus zeker niet stil! Zo heb ik de prachtige Avélie ook mogen vastleggen. Wat een mooi, liefdevol en warm gezin zeg!

De video die ik hier heb geplaatst is uiteraard een korte versie. Ik heb in de lange, persoonlijke video (alleen voor de familie zelf) ook meer persoonlijke beelden zitten. Omdat ik vind dat dit voor de familie zelf is (en moet/mag blijven), deel ik enkel korte versies. Aan de familie zelf wat ze met de uiteindelijke video(‘s) doen, veel delen de video’s vol trots op Facebook. Maar in overeenstemming met de ouders, mag ik altijd een korte versie delen welke zij ook krijgen. Dan hebben ze nog een extra video!

Dit was een newbornvideo in Veendam, maar wist je dat ik overal naartoe kom? Zo ben ik al drie keer in Steenbergen (Noord-Brabant) geweest, zelfs in Raalte en ga zo maar door. Je kunt ook zo’n mooie video als pakket kiezen, bijvoorbeeld samen met een newbornshoot en/of zwangerschapsshoot. Voorbeelden van die shoots vind je op mijn pagina ‘fotografie‘.

Kijk voor meer video’s op mijn andere website: Mijn Newbornvideo. Benieuwd naar de tarieven of wil je ook zo’n video boeken? Neem dan contact op!

Newbornvideo in Veendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: