Trouwen in Leiden

Trouwen in Leiden

Een tijdje geleden had ik een bruiloft in Leiden van Frank en Deniece. De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar de zon kwam af en toe door zodat we toch wel goede foto’s en video’s konden maken! Ik was die dag de videograaf, maar maak tussendoor altijd wel een paar foto’s.

De dag begon om 08:00 bij Boutique Hotel d’Oude Morsch in Leiden. Ik was de dag voorafgaand al naar Leiden vertrokken en heb ook een hotel geboekt, zodat ik files en wegwerkzaamheden kon vermijden en op de dag zelf niet om 04:30 mijn bed uit hoefde. Niks is mij te gek qua afstand, als een bruidspaar mij wil dan kan dat zonder dat ik torenhoge reiskosten reken. Bij het hotel was Denise al en zij werd voorzien van een bruidskapsel en mooie bruidsmake-up. De ceremoniemeesters waren ook aanwezig, hele lieve, zorgzame meiden. Soms worden de fotografen en videografen vergeten, maar er werd goed op ons gepast. Daarna trok Deniece de jurk aan, deed haar sieraden om, sluier in het haar en naar de first-look locatie waar ze haar aanstaande mocht ontmoeten: De Burcht Leiden.

Trouwen in Leiden

Frank was er al in zijn prachtige lichtblauwe pak en had het boeket voor Deniece bij zich. Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar de trouwjurk, het trouwpak en het boeket, haha! Nou, dit was prachtig. Frank stond met zijn rug naar Deniece toe en Deniece liep een rondje om de Burcht heen. Wat een uitzicht daar zeg, op de prachtige kerk!

Het waaide wel wat, afwisselend met zon en regendruppen. Maar al met al was de first-look heel leuk! Na de first-look was het tijd voor de fotoshoot in de stad Leiden. Op verschillende plekken gingen we shooten. Van een mooie brug/poort tot hun favoriete koffietentje!

Op den duur heb je ook alle foto’s en poses wel gehad. Ik ging terug naar de plek van de ceremonie, deze vond plaats bij Koetshuis de Burcht. De ceremonie zou oorspronkelijk buiten zijn, maar door het winderige weer hebben ze besloten om het binnen te doen. Na de ceremonie was het tijd voor de taart en toast, gevolgd door de familiefoto’s. Het was echt een prachtige dag en ik heb er een mooie video van kunnen maken!

Trouwen in Leiden

Leveranciers

Locatie: Koetshuis de Burcht

Fotografen: Shauni Hartland & Robin Polderman

Videograaf: Lisanne van der Ploeg

Trouwjurk: De Bruidshoek Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: