Trouwen

Jullie gaan trouwen in Nederland of in het buitenland? Van harte met dit mooie besluit! Fotografie is dan zeker een belangrijk onderdeel van de dag om de herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

 

Tastbare herinnering

Trouwen is nou eenmaal bijzonder. Want wist je dat fotografie het enige tastbare is na de bruiloft, net zoals een video? Deze herinneringen vastleggen is daarom erg belangrijk. Ik werk graag mee om jullie trouwdag vast te leggen, dat jullie met ontzettend veel liefde en geluk de dag kunnen herbeleven. Mijn stijl wordt omschreven als licht, puur, romantisch, ongedwongen, lief, dromerig, elegant en zacht. Kenmerken waar ik als fotograaf ook volledig achter sta. Daarnaast houd ik van liefde, vrolijkheid, emoties en details vastleggen. 

‘Het moet passen’

Een fotograaf uitzoeken kan spannend zijn, want het moet bij je passen, net zoals de trouwlocatie, het pak en de jurk. Ik wil dat jullie als bruidspaar een ‘wauw’ gevoel krijgen van mijn portfolio en daarnaast vind ik een klik met elkaar hebben erg belangrijk. Ik denk graag met jullie mee en kan een hoop voor jullie betekenen, alle wensen zijn bespreekbaar. Het is tenslotte jullie dag, dat staat voorop! Mijn werkwijze is onopvallend, ik ben niet overheersend aanwezig, maar ik bén er wel. Dat maakt dat de beelden spontaan en puur worden. Dat je na de tijd denkt: ‘huh, hoe heeft zij deze foto gemaakt? We hebben haar niet eens gezien’. Daarnaast hoeven we niet vrijblijvend te bellen of af te spreken, dit kan voor velen een drempel zijn. Ik stuur mijn prijsopgave, mocht dit je aanspreken kunnen we altijd een kennismaking plannen via Teams of ik kom naar jullie toe.

Ik bied veel service

Bij mij heb je geen verplichte afname van pakketten of strakke regels. Dit wordt door iedereen als prettig ervaren. Al met al bied ik ook ontzettend veel service. Omdat de een de ander niet is, worden er geen tarieven op mijn website vermeld en heb ik geen standaard pakketprijzen. Je krijgt echt een op maat gemaakte prijsopgave n.a.v. jouw wensen en je krijgt een persoonlijke uitleg over mijn werkwijze. Ik ben echt op de mens gericht, ik maak het persoonlijk.

Prijsopgave op maat

Benieuwd naar mijn service, werkwijze, mogelijkheden en natuurlijk de tarieven? Stuur even een bericht naar info@lisannevanderploeg.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Vermeld in een bericht wat jouw trouwdatum is, of je fotografie en/of videografie zou willen, hoe lang je mij nodig denkt te hebben in uren gerekend en waar alles plaats gaat vinden. Dan heb jij zo snel mogelijk een op maat gemaakte prijsopgave in jouw mail.

Last but not least: een tip!

Ik kan ook een videograaf aanbevelen of een second shooter. We reizen heel Nederland door, zijn al in Italië en Ibiza geweest voor een bruiloft en we hebben nog 2 bruiloften in het buitenland staan zonder dat wij torenhoge reiskosten rekenen. Wij worden veelal geboekt om onze stijl, om wie wij zijn als persoon, om onze werkwijze + service.

Trouwen
Nederlandse trouwfotograaf mee naar het buitenland

Naast dat bij trouwen vaak een fotograaf komt kijken, is een videograaf ook een mooie toevoeging, of je nou in Nederland of het buitenland trouwt. Een videograaf wordt steeds vaker overwogen. Het is naast fotografie ook een mooie, tastbare herinnering.

Bewegende dierbare beelden

Vaak hoor ik van bruidsparen die voor een videograaf hebben gekozen dat ze ontzettend blij zijn met de keuze. En dat kan ik alleen maar bevestigen! Bij trouwen hoort toch ook een mooie film? Bewegend beeld, emoties van jouw geliefden, een lach met geluid: je ziet er meer in terug dan in een foto. Een video laat je immers ook zo even aan wat kennissen zien, een heel trouwalbum vol foto’s minder snel. En trouwen doe je tenslotte maar één keer (als het goed is).

Puur en ongedwongen, echt zoals het is

Mocht je geïnteresseerd zijn in mij als videogaaf: ik film op een pure manier en ongedwongen. Ik gebruik geen neppe special effects of overgangen, maar wil juist op een mooie manier jouw dag vastleggen op video. De dag, zoals het werkelijk is. Ook hier werk ik op de achtergrond. Je zult mij weinig tot niet opmerken, maar ik ben er wel. Dit resulteert in prachtige beelden waarbij men niet doorheeft dat ik film. Sowieso krijg je de hele ceremonie op film, daarnaast een grote video van 10 tot een x aantal minuten en een teaser met de hoogtepunten van de dag. Soms word ik geboekt om alleen een ceremonie te filmen, dan krijg je enkel een grote film. Als bruidspaar heb je zelf de regie in de beelden. Ik edit eerst de video en laat het aan jou zien. Moeten er dingen anders, dan kun je dit aangeven. Ook heb je de keuze in muziek, of er een voice-over in moet of bijvoorbeeld geloftes. Je ziet op deze pagina enkel ’teasers’ van bruiloften, de grote video’s met gesproken tekst zijn persoonlijker om te plaatsen, maar dan heb je bij het ‘ja woord’ bijvoorbeeld geluid. Het wordt jouw video en het is jouw feestje, letterlijk en figuurlijk!

Tarieven/prijsopgave

Net zoals bij de fotografie heb ik geen standaard pakketten of een verplicht aantal uren die je af moet nemen. Ik maak een prijsopgave op maat. Ben je geïnteresseerd in mij als videograaf? Ga je trouwen of heb je nog meer vragen? Stuur even een e-mail naar info@lisannevanderploeg.nl of vul het contactformulier op deze pagina in. Laat even weten hoe lang je mij nodig denkt te hebben in uren gerekend, waar alles plaats gaat vinden en niet geheel onbelangrijk: de trouwdatum. 

Jaloersmakend mooi

Ik garandeer dat jullie met ontzettend veel liefde en plezier jullie video’s terug gaan kijken en geen spijt zullen krijgen van de investering in een videograaf. Echt, geloof me, bruidsparen die dit niet hebben gedaan en achteraf jaloersmakende mooie video’s voorbij zien komen: een herinnering van jullie trouwdag op bewegend beeld is prachtig!

Meer video’s bekijken? Kijk even op mijn ‘videografie‘ pagina. Ik heb al een hoop bruiloften mogen filmen, maar niet alles staat online in verband met de privacy.

Trouwen
Trouwen

Lisanne is echt een super fijne fotograaf met oog voor detail, door de rust die ze uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Eerder hebben we al een zwangerschapsshoot gehad en nu heeft ze onze bruiloft ook vastgelegd, en het resultaat mag er wezen! Lisanne heeft veel geduld, zelfs de familiefoto’s met onze kleine dreumes zijn super mooi geworden! De foto’s worden ook nog eens heel snel aangeleverd waardoor je niet lang in spanning zit. Onze bruiloft was 5 oktober, een dag later kregen we al de preview en binnen een week hadden we alle foto’s al. Wij zijn heel blij met de foto’s van ons sprookjeshuwelijk! 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: