Trouwen

Jullie gaan trouwen in Nederland of in het buitenland? Van harte met dit mooie besluit! Fotografie is dan zeker een belangrijk onderdeel van de dag om de herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

 

Tastbare herinnering

Trouwen is nou eenmaal bijzonder. Want wist je dat fotografie het enige tastbare is na de bruiloft, evenals een video? Deze herinnering op beeld hebben is daarom erg belangrijk. Ik werk graag mee om jullie trouwdag vast te leggen, dat jullie met ontzettend veel liefde en geluk de dag kunnen herbeleven. Mijn stijl wordt omschreven als licht, puur, romantisch, ongedwongen, lief, dromerig, elegant en zacht. Kenmerken waar ik als fotograaf ook volledig achter sta. Daarnaast houd ik van liefde, vrolijkheid, emoties en details vastleggen. 

‘Het moet passen’

Een fotograaf uitzoeken kan spannend zijn, want het moet bij je passen, net zoals de trouwlocatie, het pak en de jurk. Ik wil dat jullie als bruidspaar een ‘wauw’ gevoel krijgen van mijn portfolio en daarnaast vind ik een klik met elkaar hebben erg belangrijk. Ik denk graag met jullie mee en kan een hoop voor jullie betekenen, alle wensen zijn bespreekbaar. Het is tenslotte jullie dag, dat staat voorop! Mijn werkwijze is onopvallend, ik ben niet overheersend aanwezig, maar ik bén er wel. Dat maakt dat de beelden spontaan en puur worden. Dat je na de tijd denkt: ‘huh, hoe heeft zij deze foto gemaakt? We hebben haar niet eens gezien’. Daarnaast hoeven we niet vrijblijvend te bellen of af te spreken, dit kan voor velen een drempel zijn. Ik stuur mijn prijsopgave, mocht dit je aanspreken kunnen we altijd een kennismaking plannen via Teams of ik kom naar jullie toe.

Ik bied veel service

Bij mij heb je geen verplichte afname van uren, pakketten of strakke regeltjes. Dit wordt door iedereen als prettig ervaren. Al met al bied ik ook ontzettend veel service. Omdat de een de ander niet is, worden er geen tarieven op mijn website vermeld en heb ik geen standaard pakketprijzen. Je krijgt echt een op maat gemaakte prijsopgave n.a.v. jouw wensen en je krijgt een persoonlijke uitleg over mijn werkwijze. Ik ben echt op de mens gericht, ik maak het persoonlijk.

Prijsopgave op maat

Benieuwd naar mijn service, werkwijze, mogelijkheden en natuurlijk de tarieven? Stuur even een bericht naar info@lisannevanderploeg.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Vermeld in een bericht wat jouw trouwdatum is, hoe lang je mij nodig denkt te hebben in uren gerekend en waar alles plaats gaat vinden. Dan heb jij zo snel mogelijk een op maat gemaakte prijsopgave in jouw mail.

Last but not least: een tip!

Ik kan ook een videograaf aanbevelen of een second shooter. We reizen heel Nederland door, zijn al 3x in Italië en 1x naar Ibiza geweest voor een bruiloft en we hebben nog 2 bruiloften in het buitenland staan zonder dat wij torenhoge reiskosten rekenen. Wij worden veelal geboekt om onze stijl, om wie wij zijn als persoon, om onze werkwijze + service.

Trouwen
Nederlandse trouwfotograaf mee naar het buitenland
Trouwen
Trouwen

Lisanne is echt een super fijne fotograaf met oog voor detail, door de rust die ze uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Eerder hebben we al een zwangerschapsshoot gehad en nu heeft ze onze bruiloft ook vastgelegd, en het resultaat mag er wezen! Lisanne heeft veel geduld, zelfs de familiefoto’s met onze kleine dreumes zijn super mooi geworden! De foto’s worden ook nog eens heel snel aangeleverd waardoor je niet lang in spanning zit. Onze bruiloft was 5 oktober, een dag later kregen we al de preview en binnen een week hadden we alle foto’s al. Wij zijn heel blij met de foto’s van ons sprookjeshuwelijk! 

error: