Geïnteresseerd in een dienst, wil je iemand een cadeaubon geven of ben je benieuwd naar mijn tarieven of naar andere informatie? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Als je om een andere reden contact met mij wil opnemen, dan kan dat natuurlijk ook. Vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. Ik streef ernaar om jouw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Italië trouwen Nederlandse fotograaf

Bellen is ook een optie, maar ik verschaf nooit prijzen of een offerte via de telefoon. Ik mail altijd de offerte via de mail, zodat het zwart op wit staat. Wil je toch bellen? Je kunt mij bereiken op 06-83780739 of stuur een Whats-App. 

Download/bekijk hier voor de algemene voorwaarden  

Download/bekijk hier de privacy verklaring

Wellicht heb ik jouw vraag al beantwoord. Ik heb namelijk een pagina, deze staat een beetje verstopt maar is er wel, waar ik nog meer informatie heb. Veelgestelde vragen van ‘ik ben niet fotogeniek’ tot ‘wat zijn jouw tarieven’. Wellicht kan die pagina ook antwoord geven op jouw vragen en scheelt het weer een paar e-mails.

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@lisannevanderploeg.nl 

Ga je trouwen? Probeer zo specifiek mogelijk te zijn in jouw wensen. Hoeveel uren ben ik nodig, waar vindt alles plaats? Niet geheel onbelangrijk: vergeet niet de trouwdatum te vermelden (tip: lees nog even de pagina trouwen door). Vermeld bij een familiereportage om hoeveel personen het gaat. Ik vind het prettig om zoveel mogelijk informatie te ontvangen als dat mogelijk is. Alvast bedankt!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: