Geïnteresseerd in een dienst, wil je iemand een cadeaubon geven of ben je benieuwd naar mijn tarieven? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen. Vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. Ik streef ernaar om jouw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Handig om te weten: ik mail altijd een prijsopgave via de mail, zodat het zwart op wit staat. 

Je kunt mij bereiken op 0683780739 via Whats-app bellen of een Whats-app bericht. Ook lees ik veel berichten via Facebook. Ik ben niet altijd bereikbaar i.v.m. shoots of bruiloften. Contact middels een appje of e-mail is het snelst!

Download/bekijk hier voor de algemene voorwaarden  

Download/bekijk hier de privacy verklaring

Ga je trouwen? Leuk! Vul dan het contactformulier op de pagina trouwen in. Vermeld bij een familiereportage om hoeveel personen het gaat en bij een newbornshoot waar je woont. Ik vind het prettig om zoveel mogelijk informatie te ontvangen als dat mogelijk is. Alvast bedankt!

Lisanne is een hele fijne, lieve vrouw die zich rustig door alle gasten beweegt. Ze leek wel een gast op onze bruiloft, ze paste zich namelijk helemaal aan aan de omgeving, mensen en situatie. Heel knap van haar! Maar ook heel fijn, omdat wij een intieme bruiloft hadden met maar 15 man. Ze is zeer professioneel en heeft oog voor detail. We kregen heel snel een sneak-peak met een aantal foto’s van de ceremonie. Wauw!! Iedereen sprak vol lof over haar stijl van fotograferen; romantisch, licht en zacht. Al met al; waar voor je geld! Wij bevelen haar allebei aan!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: