Een portret van je kind(eren) tot het vastleggen van jouw bruiloft: wist je dat ik alle soorten fotografie doe? Op mijn website vind je enkel een kleine selectie van dit alles. Op mijn Facebookpagina vind je meer! Benieuwd naar mijn portfolio? Die vind je hieronder! Niet alle categorieën staan erop, maar ik fotografeer voornamelijk:

– (kind)portretten – familiereportages – vriendinnenshoots – loveshoots – verlovingsshoots – gender reveals – babyshowers – geboorte – newborn shoots – lifestyle shoots – zwangerschapsshoots – (t)rouwreporages – cakesmash – feesten – gala’s – evenementen – producten – zakelijke (profielfoto’s) – beeldbank – sfeerfoto’s – foto’s voor boeken – covers – dieren – (kinder)feestjes – schoolfoto’s – afscheid groep 8 –

Bruiloften

Na 59 bruiloften ben ik wel degelijk ervaringsdeskundige en weet ik elk detail vast te leggen. Ik zorg dat jouw bruiloft op een pure, spontane en romantische manier wordt vastgelegd. Oog voor detail, dromerig, licht, zacht, fris, spontaan, stijlvol en ongedwongen. Wist je dat ik als fotograaf een dag na de bruiloft een kleine preview stuur en binnen een week álle goed gelukte foto’s aflever? Andere fotografen leveren vaak een selectie van 100-150 af, maar wie zegt dat dat de mooiste foto’s zijn? Mochten er bij mij zo’n 800 goed zijn, dan krijg je die allemaal + een hoop mooi bewerkt. Mijn naam of logo komt niet op de foto. Daarnaast, mocht er iets gebeuren (ziek, ongeluk, gebroken arm) dan heb ik de garantie dat er hoe dan ook een back-up fotograaf aanwezig is. Andere fotografen regelen dit vaak niet waardoor je zelf iemand opnieuw moet regelen en je onder stress komt te staan. Dat is niet handig voor jouw bruiloft! Ik geef de service en garantie dat het hoe dan ook goed gaat komen. Ik beloof dat jij na je bruiloft met heel veel liefde en geluk naar de foto’s terug kunt kijken. Foto’s waar het geluk van afspringt!

Lisanne is echt een super fijne fotograaf met oog voor detail, door de rust die ze uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Eerder hebben we al een zwangerschapsshoot gehad en nu heeft ze onze bruiloft ook vastgelegd, en het resultaat mag er wezen! Lisanne heeft veel geduld, zelfs de familiefoto’s met onze kleine dreumes zijn super mooi geworden! De foto’s worden ook nog eens heel snel aangeleverd waardoor je niet lang in spanning zit. Onze bruiloft was 5 oktober, een dag later kregen we al de preview en binnen een week hadden we alle foto’s al. Wij zijn heel blij met de foto’s van ons sprookjeshuwelijk!

– Emma de Jong

 

Newborn/lifestyle shoot

Een baby blijft niet eeuwig klein. Daarom is het bijzonder om dit soort momenten ook vast te leggen op foto. Ik kom bij jou thuis, zo wel prettig, in eigen omgeving. Ik beschik zelf over accessoires zoals kleedjes, maar het is mijn doel om het zo puur mogelijk te houden. Ik leg de baby niet in onnatuurlijke houdingen zoals de baby normaal ook niet doet. Dus geen gevouwen handjes, geen lieveheersbeestjespakjes en noem maar op, Ik fotografeer met natuurlijk daglicht, want er zijn discussies over flitslicht, dit kan wel eens schadelijk zijn voor een baby. En natuurlijk licht is ook nog eens mooi! Details zijn belangrijk, dus handjes, voetjes en oortjes fotografeer ik ook. Ik fotografeer de baby zoals deze is. Geposeerd, slapend of helder. Daarnaast mag je ook met het hele gezin op de foto. Vaak komt het voor dat er foto’s met een telefoon worden gemaakt, maar dan staat de maker van de foto er bijna nooit op. Ik maak ook familiefoto’s met de kleine baby er bij.

Bij een lifestyle shoot doe ik net alsof ik niet aanwezig ben en fotografeer ik de momenten die er zijn. Dus; gewoon zoals het is! Als moeder/vader geef je de baby de fles, en dit fotografeer ik. Aankleden of in bad kan natuurlijk ook. Dit is ook ongedwongen. Dit noem je een lifestyle shoot. Ik beloof je dat je de foto’s met heel veel liefde en geluk terug zult kijken.

TIP: Ik bied pakketten aan met een zwangerschapsshoot, newbornshoot én een newbornvideo. Je profiteert dan van fixe korting die wel op kan lopen tot €150.-. 

Familie/kinderen/vriendinnenshoots

Kinderen veranderen zó snel, des te leuker om deze veranderingen vast te leggen! Ik heb een fotostudio, maar kan ook foto’s maken op een mooie locatie. Daarnaast worden er ook een hoop familiereportages gedaan. Vaak wanneer hele families bijeen zijn, want dit zijn bijzondere momenten. Jullie mogen als grote groep, per gezin, alleen; alle combinaties zijn mogelijk! De vriendschap tussen jouw vriendinnen vastleggen is uiteraard ook mogelijk. We kunnen op een mooie locatie shooten, maar ik heb ook een fotostudio in Noardburgum, Friesland. 

Portret/soloshoot/beeldbank

Gewoon wat nieuwe leuke foto’s voor jouw Instagram of Facebook? Dat kan ook! Ik kan ook een visagiste regelen die jouw make-up verzorgt. Ik zorg ervoor dat de foto’s niet stijf worden, maar spontaan, puur en ongedwongen! Bij een beeldbank maak ik meerdere foto’s. Je mag kledingwissels doen, we kunnen shooten op verschillende locaties. Vaak wordt een beeldbank geboekt door een ‘girlboss’, iemand met een eigen onderneming. Goede foto’s zijn altijd belangrijk en deze kun je weer inzetten voor je social media.

Loveshoots/zwangerschap/verloving/pre-wedding

Of ik nou de liefde tussen jou en jouw partner vastleg of jouw zwangerschap; mijn doel is om spontane, liefdevolle foto’s te maken. Ook maak ik vaak foto’s voor trouwkaarten. Ideaal!

Zakelijke foto's

Of je nou een representatieve Linkedin foto wil of gewoon wat mooie product- en sfeerfoto’s voor je website; ik heb diverse zakelijke klanten gehad. Onlangs nog voor de krant Campus Kollum op de middelbare school foto’s gemaakt. Ook fotografeer ik voor verschillende kunstenaars, modewinkels en beautysalons. Ook heb ik nog een boek gemaakt voor een beautysalon. Ze deden namelijk mee aan de Beautyaward. Goede teksten zijn van groot belang, maar beeld is ook belangrijk! Hier kan ik jou mee helpen. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf de goede uitstraling krijgt die daarbij past. We kunnen een portretshoot afnemen of juist een beeldbank, met meer foto’s. Denk aan sfeerbeelden, details, verschillende kledingsets en houdingen tot locaties!

Dieren

Soms kunnen dieren jouw beste vriend zijn. Honden, paarden of katten; alle dieren zijn welkom!

Foodphotography

Wordt nog aan gewerkt. 

Babyshower/gender reveal

Groepsfoto’s, details, de activiteiten; ik leg alles vast!

Cakesmash

Wordt jouw kindje 1 jaar? Gefeliciteerd! Het vanuit Amerika overgevlogen ‘cakesmash’ is hier ook helemaal hip. Kinderen mogen een taart lekker opeten, met alles daarbij. Dus alles onder de taart smeren; helemaal leuk voor de foto! Voorafgaand aan de cakesmash maken we wat ‘gewone’ foto’s, zonder taart en accessoires. De taart mag bij mij besteld worden, geef je wensen door!

Evenementen/(kinder)feestjes/schoolkinderen/afscheid groep 8/kerstgala's

Evenementen? Leuk! Feestjes? Ook altijd leuk. Afscheid groep 8 is minder leuk, maar wel leuk om af te sluiten met een leuke fotoshoot. Bijna elk jaar maak ik foto’s van groep 8. Groepsfoto’s, vriendengroepjes; alles is mogelijk!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: © 2019 Lisanne van der Ploeg