Van een portret van je kind(eren), het vastleggen van jouw bruiloft tot een newbornshoot: wist je dat ik bijna alle soorten fotografie doe? Op mijn website vind je enkel een kleine selectie van dit alles. Op mijn Facebookpagina vind je meer! Benieuwd naar mijn portfolio? Die vind je hieronder! 

Bruiloften

Na zo’n 72 bruiloften ben ik wel degelijk ervaringsdeskundige en weet ik elk detail vast te leggen. Ik zorg dat jouw bruiloft op een pure, spontane en romantische manier wordt vastgelegd. Ik beloof dat jij na je bruiloft met heel veel liefde en geluk naar de foto’s terug kunt kijken. Foto’s waar het geluk vanaf springt! Meer informatie over mijn mogelijkheden, werkwijze en tarieven? Bekijk en lees dan even de ‘trouwen‘ pagina. Ik hoop dat ik de fotografie mag verzorgen op jouw bruiloft en ik hoop dat je bij het zien van mijn portfolio een ‘wauw’ gevoel krijgt!

Buitenlandse bruiloften

Of je nou in Nederland of het buitenland trouwt: ik doe ook buitenlandse bruiloften! Op welke manier natuurlijk in overleg, maar er is bijvoorbeeld al een hoop mogelijk in ruil voor de vlucht en bijvoorbeeld het verblijf op de accommodatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Zo vloog ik onlangs naar Italië voor een bruiloft, staat er nog een gepland in Italië en mag ik naar Ibiza om ook een bruiloft vast te leggen. 

Het voordeel van mij boeken is dat ik Nederlands spreek, dit is wel zo fijn wat de voorbereiding betreft, het aansturen tijdens de shoots en natuurlijk de afhandeling. Ook vragen buitenlandse fotografen vaak extra, omdat ze weten dat er toeristen komen. Ik doe dat niet, ik wil het leuk houden!

Femke Captain – Schouten trouwde in Italië en schreef het volgende over mij:

Waar moet ik beginnen… Lisanne was alles waar ik op hoopte en meer.. de foto’s zijn nu al geweldig, ze heeft hard gewerkt en was professioneel, maar tegelijkertijd was het alsof ik een vriendin bij me had. Iedereen is zwaar onder de indruk van de foto’s. Door Lisanne had ik zoveel voorpret, ze was enorm goed bereikbaar, alles was fantastisch! Bedankt voor alles!

Lisanne is echt een super fijne fotograaf met oog voor detail, door de rust die ze uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Eerder hebben we al een zwangerschapsshoot gehad en nu heeft ze onze bruiloft ook vastgelegd, en het resultaat mag er wezen! Lisanne heeft veel geduld, zelfs de familiefoto’s met onze kleine dreumes zijn super mooi geworden! De foto’s worden ook nog eens heel snel aangeleverd waardoor je niet lang in spanning zit. Onze bruiloft was 5 oktober, een dag later kregen we al de preview en binnen een week hadden we alle foto’s al. Wij zijn heel blij met de foto’s van ons sprookjeshuwelijk!

Newborn/lifestyle shoot

Een baby blijft niet eeuwig klein. Daarom is het bijzonder om dit soort momenten vast te leggen door middel van fotografie. Ik kom bij jou thuis, wel zo prettig, in eigen omgeving. Het is mijn doel om het zo puur mogelijk te houden. Ik leg de baby niet in onnatuurlijke houdingen zoals de baby normaal ook niet doet. Dus geen gevouwen handjes, geen lieveheersbeestjespakjes, geen wikkeldoeken en noem maar op. Details zijn belangrijk, dus de kleine handjes, voetjes en oortjes. Daarnaast mag je ook met het hele gezin op de foto. Vaak komt het voor dat er foto’s met een telefoon worden gemaakt, maar dan staat de maker van de foto er bijna nooit op. Ik maak ook familiefoto’s met de kleine baby er bij.

TIP: Ik bied pakketten aan met een zwangerschapsshoot, newbornshoot én een newbornvideo. Je profiteert dan van fixe korting die wel op kan lopen tot €150.-. 

Familie/kinderen/vriendinnenshoots

Kinderen veranderen zó snel, des te leuker om deze veranderingen vast te leggen! Lang leve fotografie. Ik heb een fotostudio, maar kan ook foto’s maken op een mooie locatie. Daarnaast worden er ook een hoop familiereportages gedaan. Vaak wanneer hele families bijeen zijn, want dit zijn bijzondere momenten. Jullie mogen als grote groep, per gezin, alleen; alle combinaties zijn mogelijk! De vriendschap tussen jouw vriendinnen vastleggen is uiteraard ook mogelijk. We kunnen op een mooie locatie shooten, maar ik heb ook een fotostudio in Noardburgum, Friesland. 

Portret

Gewoon wat nieuwe leuke foto’s voor jouw Instagram of Facebook? Dat kan ook! Fotografie hoeft niet voor een hele groep, solo kan ook. Ik kan ook een visagiste regelen die jouw make-up verzorgt. Ik zorg ervoor dat de foto’s niet stijf worden, maar spontaan, puur en ongedwongen! 

Loveshoots/zwangerschap/verloving/pre-wedding

Of ik nou de liefde tussen jou en jouw partner vastleg of jouw zwangerschap; mijn doel is om spontane, liefdevolle foto’s te maken. Ook maak ik vaak foto’s voor trouwkaarten. Ideaal!

Zakelijke foto's / beeldbank

Of je nou gewoon wat mooie product- en sfeerfoto’s voor je website wil: ik heb diverse zakelijke klanten gehad. Ik doe geen losse zakelijke shoots meer, alleen zakelijke shoots in combinatie met een beeldbank (waarbij ik ook meer losse foto’s maak van producten/items). Je mag eventuele kledingwissels doen. Vaak wordt een beeldbank geboekt door iemand met een eigen onderneming. Goede foto’s zijn altijd belangrijk en deze kun je weer inzetten voor je social media.

Dieren

Soms kunnen dieren jouw beste vriend zijn. Honden, paarden of katten; alle dieren zijn welkom!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: