Fotografie

Na zo’n 75 bruiloften ben ik wel degelijk ervaringsdeskundige en weet ik elk detail vast te leggen. Ik zorg dat jouw bruiloft op een pure, spontane en romantische manier wordt vastgelegd. Ik beloof dat jij na je bruiloft met heel veel liefde en geluk naar de foto’s terug kunt kijken. Foto’s waar het geluk vanaf springt! Meer informatie over mijn mogelijkheden, werkwijze en tarieven? Bekijk en lees dan even de ‘trouwen‘ pagina. Ik hoop dat ik de fotografie mag verzorgen op jouw bruiloft en ik hoop dat je bij het zien van mijn portfolio een ‘wauw’ gevoel krijgt!

Of je nou in Nederland of het buitenland trouwt: ik doe ook buitenlandse bruiloften! Op welke manier natuurlijk in overleg, maar er is bijvoorbeeld al een hoop mogelijk in ruil voor de vlucht en bijvoorbeeld het verblijf op de accommodatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Zo vloog ik al 2x naar Italië voor een bruiloft, ben ik op Ibiza geweest en staat er nog een keer Italië gepland. Het voordeel van mij? Ik ben een Nederlandse fotografe, dit is wel zo fijn wat de voorbereiding betreft, het aansturen tijdens de shoots en natuurlijk de afhandeling. 

Waar moet ik beginnen… Lisanne was alles waar ik op hoopte en meer.. de foto’s zijn nu al geweldig, ze heeft hard gewerkt en was professioneel, maar tegelijkertijd was het alsof ik een vriendin bij me had. Iedereen is zwaar onder de indruk van de foto’s. Door Lisanne had ik zoveel voorpret, ze was enorm goed bereikbaar, alles was fantastisch! Bedankt voor alles!

Lees hier een blog over hun bruiloft.

Een baby blijft niet eeuwig klein. Daarom is het bijzonder om dit soort momenten vast te leggen door middel van fotografie. Ik kom bij jou thuis, wel zo prettig, in eigen omgeving. Het is mijn doel om het zo puur mogelijk te houden. Ik leg de baby niet in onnatuurlijke houdingen zoals de baby normaal ook niet doet. Dus geen gevouwen handjes, geen lieveheersbeestjespakjes, geen wikkeldoeken en noem maar op. Details zijn belangrijk, dus de kleine handjes, voetjes en oortjes. Daarnaast mag je ook met het hele gezin op de foto. Vaak komt het voor dat er foto’s met een telefoon worden gemaakt, maar dan staat de maker van de foto er bijna nooit op. Ik maak ook familiefoto’s met de kleine baby er bij.

TIP: Ik bied pakketten aan met een zwangerschapsshoot, newbornshoot én een newbornvideo. 

Kinderen veranderen zó snel, des te leuker om deze veranderingen vast te leggen. Daarnaast worden er ook een hoop familiereportages gedaan. Vaak wanneer hele families bijeen zijn, want dit zijn bijzondere momenten. Jullie mogen als grote groep, per gezin, alleen; alle combinaties zijn mogelijk. De vriendschap tussen jouw vriendinnen vastleggen is uiteraard ook gaaf.

Of ik nou de liefde tussen jou en jouw partner vastleg of een zwangerschap; mijn doel is om spontane, liefdevolle foto’s te maken. Daarnaast maak ik ook vaak foto’s voor trouwkaarten.

Of je nou gewoon wat mooie product- en sfeerfoto’s voor je website zou willen of zakelijke foto’s: ik heb diverse zakelijke klanten gehad. Vaak wordt een beeldbank geboekt door iemand met een eigen onderneming. Goede foto’s zijn altijd belangrijk en deze kun je weer inzetten voor je social media.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: