Fotografie

Na zo’n 89 bruiloften ben ik wel degelijk ervaringsdeskundige en weet ik elk detail vast te leggen. Ik zorg dat jouw bruiloft op een pure, spontane en romantische manier wordt vastgelegd. Ik beloof dat jij na je bruiloft met heel veel liefde en geluk naar de foto’s terug kunt kijken. Foto’s waar het geluk vanaf springt! Meer informatie over mijn mogelijkheden, werkwijze en tarieven? Bekijk en lees dan even de ‘trouwen‘ pagina. Ik hoop dat ik de fotografie mag verzorgen op jouw bruiloft en ik hoop dat je bij het zien van mijn portfolio een ‘wauw’ gevoel krijgt!

Van Nederland tot het buitenland; ik doe ook buitenlandse bruiloften! De zogenoemde destination weddings. Er is een hoop mogelijk.

Gaat het om een dag, of om meer dagen? Op welke manier jij mij nodig hebt kan natuurlijk in overleg, er is een hoop mogelijk in ruil voor de vlucht en het verblijf op de accommodatie. 

Zo vloog ik al 3x naar Italië voor een bruiloft, ben ik op Ibiza geweest en staat er nog een keer Italië gepland. Het voordeel van mij? Ik ben een Nederlandse fotografe, dit is wel zo fijn wat de voorbereiding betreft, het aansturen tijdens de shoots en natuurlijk de afhandeling. Ik ga graag met je mee om je bruiloft vast te leggen!

Fotografie
Wij waren op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft in Italië, via via zijn wij bij Lisanne uit gekomen. Zij had al eens eerder op onze trouwlocatie geshoot wat voor ons een pluspunt was. Ze nam voor de bruiloft de tijd om met ons te videobellen, uit te leggen hoe het allemaal werkte en ons tips te geven. Tijdens onze bruiloft hebben wij natuurlijk een couple shoot gedaan, dit was voor ons de eerste keer dus vrij spannend om met zijn tweeën voor de camera allemaal poses aan te nemen. Lisanne heeft een hele fijne, gemoedelijke uitstraling en liet ons daarom gelijk op ons gemak voelen. Ook wist ze ons op een speelse manier aan het lachen te maken waardoor foto’s heel echt en natuurlijk eruit kwamen te zien. Ook stapte Lisanne buiten haar comfort zone op ons verzoek door een Golden Hour Shoot te doen, wij zijn zo enorm blij met deze foto’s! Wij raden Lisanne zeker aan als fotograaf.

Een baby blijft niet eeuwig klein. Daarom is het bijzonder om dit soort momenten vast te leggen door middel van fotografie. Ik kom bij jou thuis, wel zo prettig, in eigen omgeving. Het is mijn doel om het zo puur mogelijk te houden. Ik leg de baby niet in onnatuurlijke houdingen zoals de baby normaal ook niet doet. Dus geen gevouwen handjes, geen lieveheersbeestjespakjes, geen wikkeldoeken en noem maar op. Details zijn belangrijk, dus de kleine handjes, voetjes en oortjes. Daarnaast mag je ook met het hele gezin op de foto. 

TIP: Ik bied pakketten aan met een zwangerschapsshoot, newbornshoot én een newbornvideo. 

Kinderen veranderen zó snel, des te leuker om deze veranderingen vast te leggen middels fotografie. Daarnaast worden er ook een hoop familiereportages gedaan. Vaak wanneer hele families bijeen zijn, want dit zijn bijzondere momenten. Jullie mogen als grote groep, per gezin, alleen; alle combinaties zijn mogelijk. De vriendschap tussen jouw vriendinnen vastleggen is uiteraard ook gaaf.

Of ik nou de liefde tussen jou en jouw partner vastleg of een zwangerschap; mijn doel is om spontane, liefdevolle foto’s te maken. Daarnaast maak ik ook vaak foto’s voor trouwkaarten.

Of je nou gewoon wat mooie product- en sfeerfoto’s voor je website zou willen of zakelijke foto’s: ik heb diverse zakelijke klanten gehad. Vaak wordt een beeldbank geboekt door iemand met een eigen onderneming. Goede foto’s zijn altijd belangrijk en deze kun je weer inzetten voor je social media. Ook dit kan ik op fotografie gebied!

error: