Waarom kiezen klanten voor Lisanne van der Ploeg? Lees hier een paar van de reviews!

Review
Thom en Ayla

Zowel voor, tijdens als na de bruiloft hebben we heel fijn contact gehad met Lisanne. Voor de simpele dingetjes gewoon een Whatsappje en verder via de mail en een huisbezoek. Lisanne voelde goed aan wat wij wilden en nodig hadden, waardoor we vaak aan een half woord al genoeg hadden. Lisanne stemt alles overigens wel heel goed af, waardoor we ons geen moment druk hebben gemaakt. Op de dag van de bruiloft heeft Lisanne zich heel goed op de achtergrond gehouden, wij hebben haar aanwezigheid bijna niet gemerkt. Desondanks zijn we mega blij met het resultaat! Echt een hele professionele film die goed bij ons en onze dag past.

Tim en Yvonne

Wat een geweldig vrouw! Kwam bij ons thuis voor de eerste kennismaking en was net of kwam ze al jaren bij ons over de vloer. Ook qua planning is ze super flexibel. 2 dagen voor onze trouwdag nog wijzigingen door gebeld en was allemaal goed! Als onze dag maar geweldig was! Ook met onze twee kinderen 8 en 6 jaar ging ze heel leuk mee om. Ons zoontje mocht zelfs mee helpen! Ook de foto’s waren prachtig. Precies wat we wilden! Ook hadden we de foto’s binnen 1.5 week allemaal binnen. En op de dag zelf kregen we een klein voorproefje. Met andere woorden zoek niet verder! Nogmaals heel erg bedankt Lisanne!

 

Jeroen en Emma

Lisanne is echt een super fijne fotograaf met oog voor detail, door de rust die ze uitstraalt voel je je meteen op je gemak. Eerder hebben we al een zwangerschapsshoot gehad en nu heeft ze onze bruiloft ook vastgelegd, en het resultaat mag er zijn! Lisanne heeft veel geduld, zelfs de familiefoto’s met onze kleine dreumes zijn super mooi geworden! De foto’s worden ook nog eens heel snel aangeleverd waardoor je niet lang in spanning zit. Onze bruiloft was 5 oktober, een dag later kregen we al de preview en binnen een week hadden we alle foto’s al. Wij zijn heel blij met de foto’s van ons sprookjeshuwelijk!

Review
Reviews

Wij zijn super blij met de fotos die zijn gemaakt van onze dochter. Lisanne neemt alle tijd om de perfecte foto te maken. En de foto’s hadden we super snel terug. Binnen een dag. Daarnaast is Lisanne erg lief en vriendelijk in het contact. Wij zijn erg tevreden.

Reviews

Lisanne is een hele leuke en spontane fotografe. Je voelt je meteen ’thuis’ bij haar, wat er voor zorgt dat je ontspannen bent tijdens de fotoshoot. Wij hebben nu meerdere keren een fotoshoot bij Lisanne gedaan en zijn erg tevreden over de resultaten, je krijgt enorm veel foto’s (in tegenstelling tot andere fotografen die soms maar 5 foto’s sturen). De prijs is erg goed, voor de meesten goed betaalbaar. Ik vind het iedere keer weer een feestje, waar je heerlijk van na kunt genieten door de foto’s te bekijken. 

Reviews

Lisanne heeft hele bijzondere momenten voor ons vastgelegd. Ze heeft foto’s gemaakt van de geboorte van onze dochter en vervolgens een prachtig filmpje van haar gemaakt. Lisanne is een rustig en geduldig persoon en weet precies welke beelden mooi zijn om vast te leggen.

Review
Reviews

Lisanne is een super fotografe! Toen ik haar belde voor wat informatie over een beeldbank fotoshoot, kreeg ik gelijk een goed gevoel. Ook tijdens de foto’s was er een ontzettend gezellige sfeer en gaf ze goede aanwijzingen. Als ik even zenuwachtig was, stelde ze me gelijk gerust. Na slechts 2 dagen had ik alle foto’s al binnen (+130). Echt een aanrader!

Reviews

Zowel prive als zakelijk heb ik van Lisanne haar dienst gebruik mogen maken en beide keren was ik erg tevreden. Goede en originele ideeën, rustig en geduldig met kinderen maar ook voor zakelijke foto’s geschikt (zowel producten als personen). Persoonlijk hou ik vooral van de frisse style en zal zeker weer voor Lisanne kiezen wanneer ik opnieuw foto’s wil laten maken!

Reviews

Doorgaans is op de foto moeten niet iets waar ik naar uitkijk. Maar Lisanne zorgde ervoor dat ik snel op mijn gemak was en ik heb super mooie foto’s overgehouden aan de shoot. Zelfs meer dan afgesproken! Lisanne wist me zowaar relaxed voor de camera te krijgen!

Dit waren een paar reviews. Benieuwd naar meer reviews of aanbevelingen? Op mijn Facebookpagina vind je heel veel reviews, op Google (typ in: Lisanne van der Ploeg) en via ThePerfectWedding

error: