Familieshoot in Bakkeveen

Familieshoot in Bakkeveen

Lichte locaties? Ja! Dat past het beste bij mijn fotografiestijl. Mijn stijl is licht, zacht en dromerig. Dat krijg je op bijvoorbeeld stranden of zandvlaktes. Daarom behoort Bakkeveen toe tot één van mijn favoriete shootlocaties. Nu het weer mooi weer is, kan ik er weer los! Ik deed een familieshoot in Bakkeveen.

Familieshoot in Bakkeveen

Deze mensen zul je vast herkennen als je mij al lang volgt, ze staan met regelmaat voor de lens. Ik heb de bruiloft ook mogen vastleggen evenals de newbornshoot van de kleine Xem. Nu kwamen ze voor de minishoot, ofwel familieshoot.

Familieshoot in Bakkeveen

Als we gezamenlijk naar de locatie lopen, maak ik altijd een praatje. Ik begon met een grapje dat we naar en hele grote zandbak gingen, dat wekt vaak interesse op en dan worden kinderen nieuwsgierig. Ter plaatse? Dan maak ik altijd foto’s van de familie samen. Met z’n allen, gezellig! Dit doe ik ook voor de kinderen, dan kunnen ze wennen en ben ik niet zo gericht op de kinderen. Een fotoshoot en een onbekende voor je kan namelijk best spannend zijn. Als het ijs is gebroken, kan ik de kinderen samen vastleggen, gevolgd door alleen. Ik probeer ze ook te laten spelen. Ideaal, het zand op de zandvlakte heeft een goed aandeel daarin!

Miranda appte nog: ”Ze zijn allemaal weer mooi! We zijn altijd blij met het resultaat. Je bent geweldig geduldig met kinderen. Hoe het loopt, loopt het.”

Ook geïnteresseerd in een familieshoot bij Bakkeveen of op een andere mooie locatie? Alles is mogelijk in overleg! Neem contact op voor de tarieven en mogelijkheden en wie weet zie ik je snel!

1 Comments

  1. Pingback:Fotoshoot op Ameland - Lisanne van der Ploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: