Gender reveal fotoshoot: roze of blauw?

Roze of blauw? Ik open de gesealde envelop waarin de echo zit. Ook zit er een kaartje in waarop staat of het een jongen of meisje gaat worden, omdat er een gender reveal fotoshoot gepland staat. Staat het er echt? Ja, met twee uitroeptekens zelfs.

Ik kijk vol blijdschap naar Chantal en Alex, die ietsjes verderop staan. Ze zien mijn blik niet, maar ik glimlach. Ik kijk weer naar het kaartje met het geslacht, wil hard juichen en hard ‘YES’ roepen, maar dat kan niet. Voorafgaand aan de shoot heb ik namelijk uitgesproken wat ik dacht. Als ik nu juich, kan ik mezelf verraden met het feit dat ik gelijk heb. Ik houd me dus stil en pak de rookbom in de kleur van het geslacht.

Nog één keer checken: heb ik écht de goede kleur in handen? Ja? Echt? JA! 

Ik positioneer Chantal, Alex en Justin bij de boom en vraag een willekeurige voorbijganger of hij de rookbom wilde aansteken zodat de rook van de rookbom vanaf de zijkant over hen heen zou waaien. Wat denk je, het waait te hard waardoor de aansteker de lont niet aan wil steken. Ik zie en voel de zenuwen: het duurt nu alleen maar langer. Zul je altijd zien dat er iets niet meewerkt, haha.

Gender Reveal fotoshoot

Ze vermoeden een meisje, maar het blijft natuurlijk ontzettend spannend of het daadwerkelijk het geval is. En ik hoopte stiekem ook op een meisje, omdat ze natuurlijk al een jongetje hebben en Justin ook graag een zusje wil. Eigenlijk heb ik áltijd gelijk bij zwangere vrouwen. Natuurlijk is de kans 1 op 2, maar als ik zeg dat het een jongen wordt of in dit geval een meisje, dan heb ik altijd gelijk.

En ja hoor, EINDELIJK de lont aan. En daar komt de mooie roze gloed uit de rookbom: it’s a girl! Kan niet wachten om de baby ook vast te mogen leggen, want er staat ook al een newbornvideo van mijn andere bedrijf, Mijn Newbornvideo gepland!

Gender Reveal fotoshoot
Gender Reveal fotoshoot

Chantal schreef het volgende over mij: Zaterdag hadden we met ons gezin een leuke gender reveal fotoshoot bij Lisanne. Toen ze naar ons toe kwam lopen en ons aansprak voelde het meteen al goed.Ik vind dat Lisanne bijzonder leuk en geduldig met kinderen omgaat. Ons zoontje van 3 jaar reageerde in ieder geval goed op haar en tijdens de shoot merk je eigenlijk niet eens dat Lisanne in de buurt is. Ze gaf wel aanwijzingen en hielt ook goed rekening met onze wensen. En de foto’s? Ze zijn echt perfect! Spontane ongedwongen foto’s en had ze ook nog diezelfde dag al ontvangen! Heel erg bedankt lieve Lisanne! Tot de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: