Tweeling newbornshoot en newbornvideo

Tweeling newbornshoot en newbornvideo

Wanneer ik een newbornshoot heb, blijf ik me verbazen dat er een klein mensje ligt met alles erop en eraan. Voetjes, handjes, vingers en noem maar op. En als er dan ineens twee liggen, vind ik dat dubbel bijzonder. Ik mocht een tweeling newbornshoot en newbornvideo van Maura en Kelt maken!

Een tweeling newbornshoot en newbornvideo? GAAF! Ik mocht naar Franeker, want Marjon had mij via Instagram gevonden. Ik kwam in een prachtig licht huis en Semme, de grote broer van Maura en Kelt, was er ook. Eerst de wensen bespreken en natuurlijk even kennismaken. Wat ik vaak doe is dan een beeld schetsen van de familie. Hoe zijn ze, wat stralen ze uit? Ik voel heel veel. Op basis daarvan kan ik aan de slag en kan ik ze waar nodig aansturen.

De baby’s hadden tussentijds voeding nodig en dit was ook waardevol om te fotograferen en filmen. Het is natuurlijk logisch dat ik deze beelden niet publiceer. En zo zijn er meer mooie familiemomenten die ik vastleg, maar niet deel vanwege de privacy en sommige beelden zijn gewoon voor jezelf als ouders. Daarom deel ik eigenlijk alleen maar de korte video’s.

Marjon schreef het volgende over de tweeling newbornshoot en newbornvideo:

Wij hebben een newbornsboot en newbornvideo door Lisanne laten doen/maken.Lisanne kwam bij ons thuis en dit was heel relaxt. Lisanne was heel rustig en had alle tijd, wat wel nodig is met newborn baby’s in combinatie met een peuter (en een vader die niet van fotoshoots houdt). De sfeer was heel ontspannen en ongedwongen en dit zie je ook terug in de resultaten. Onze peuter van 2,5 had er absoluut geen zin in, maar toch is het Lisanne gelukt om tijdens een paar spontane momenten mooie beelden van hem te maken.

Ook met de tweeling had ze veel geduld waardoor ze prachtige foto’s van hen en de rest van ons gezin heeft gemaakt. Verder heeft Lisanne oog voor detail en gaat ze lekker haar gang, zodat je niet alles zelf hoeft te bedenken. Tevens is er wel alle ruimte voor eigen inbreng en luistert ze goed naar je wensen. Kortom, ondanks dat wij niet heel erg van fotoshoots houden vonden we het erg fijn met Lisanne en was het t zeker waard gezien de prachtige video en vele foto’s die we hebben ontvangen!

Tweeling newbornshoot en newbornvideo

1 Comments

  1. Pingback:Newbornshoot en video in Veendam - Lisanne van der Ploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: