Trouwen bij het Bloemenparadyske in Kollum

Trouwen in augustus, dan zou je zeggen dat de ceremonie buiten kan. Dat de bruiloft uitgerekend op een van de heetste dagen tijdens de hittegolf was? Mooi weer was het in ieder geval! Alexander en Miranda trouwden bij het Bloemenparadyske in Kollum.

Dit stel is al jaren vaste klant bij mij, dus ik vond het ontzettend leuk dat ik ook de trouwfoto’s mocht maken. Elke bruiloft is bijzonder, maar nog een beetje extra wanneer het bekenden zijn.

Ik kwam ’s ochtends bij Miranda thuis, de kapster was er al en de mooie witte jurk hing ook klaar. Het jurkje voor Zoë en het pakje voor Xem ook. Wat een prachtige jurk voor Miranda, en het pak van Xem was heel schattig! Het jurkje van Zoë was ook mooi, echt een ‘prinsessenjurk’ voor meisjes. Het huis was vol familie. Ik besloot wat foto’s te maken en dan op naar Dokkum, waar Miranda haar aanstaande het pak in moest. En dat pak was ook mooi, aubergine/paars. Weer eens iets anders dan blauw, heel tof.

Tijd om naar het Veenkloosterbos te gaan voor de familiefoto’s en fotoshoot! Hond Mila ging ook mee. Familiefoto’s zijn vaak heel statisch, maar ik probeer er toch altijd leuke elementen in te doen. Wegens de privacy deel ik niet alle foto’s.

Bloemenparadyske Kollum

Na de fotoshoot gingen we naar het Bloemenparadyske in Kollum, daar waar de ceremonie zou plaatsvinden in de tuin. Een prachtige locatie! Eenmaal aangekomen was er een erehaag, vervolgens kregen we een lekker gebakje met vers fruit. De aankleding was ook prachtig.

Wegens de corona waren niet alle gasten aanwezig, omdat dit ook niet mocht. We hebben voor de bruiloft afgesproken om een besloten groep op Facebook aan te maken, ik zou een statief meenemen zodat ik een live-verbinding kon maken en mensen zo toch de ceremonie konden volgen vanaf thuis! Telefoon aan en gaan!

Carina Roemers was trouwens de trouwambtenaar en ceremoniespreker. Wat deed zij het leuk! Heel spontaan en oprecht. Je hebt ook hele zakelijke trouwambtenaren die mensen trouwen omdat het moet (sorry, is gewoon een feit) en soms betrap ik stiekem een gast die op zijn of haar horloge zit te kijken haha, maar bij Carina was dat totaal niet aan de orde. Ze had een leuk verhaal over hoe Alexander en Miranda elkaar ontmoet hebben, vervolgens hadden Alexander en Miranda nog een brief voor elkaar geschreven en hadden de getuigen ook mooie woorden over de bruid en bruidegom.

Het was ontzettend zonnig, dat is niet echt gunstig voor foto’s en video. Maar ook wij moeten roeien met de riemen die wij hebben, we maken er het beste van! Na de ceremonie was het tijd voor een toast en natuurlijk taart!

Lieve Alexander, Miranda (en natuurlijk Zoë en Xem), ik vond het leuk om jullie mooie dag vast te mogen leggen!

Leveranciers

Fotograaf: Lisanne van der Ploeg

Videograaf: (werkt voor Lisanne van der Ploeg)

Fotoshootlocatie: Veenkloosterbos

Trouwlocatie: Bloemenparadyske Kollum

Trouwambtenaar en ceremoniespreker: Carina Roemers

Taart en boeket Miranda: Bloemenparadyske Kollum

1 Comments

  1. Pingback:Familieshoot in Bakkeveen - Lisanne van der Ploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: