Newbornshoot en video in Veendam

Newbornshoot en video in Veendam

Afgelopen week mocht ik een newbornshoot en video in Veendam maken. Hoe leuk: twee jaar geleden was ik bij dezelfde familie en mocht ik Deen vastleggen. Nu is Deen broer geworden van Sev. Reden om weer een fotoshoot te doen, alleen nu met een extraatje: een newbornvideo!

Wanneer er andere kinderen bij een newbornshoot aanwezig zijn, maak ik eerst de foto’s met de andere kinderen. Uit ervaring weet ik dat de spanningsboog van kleine kinderen (gerekend vanaf 1-5 jaar) zo’n 10 minuten zijn. Daarna raakt het ‘zin’ op en willen ze niet meer. Daarom is het het beste om meteen met de andere kinderen te beginnen! Daarna gevolgd door de familieshoot, mochten ze al geen zin meer hebben en zien dat papa en mama wel willen, dan willen ze vaak toch nog wel even. Tactiek!

Mooi meegenomen: een prachtig interieur. Lichte crèmekleuren, dat was de vorige keer ook aan de orde. Ik zeg altijd: je huis is het decor voor de foto en video! Zo was ik laatst ook in een huis met donkergroene muren, vlaggenlijnen en lijsten aan de muur. Dan kun je gewoon geen lichte beelden verwachten, hoe graag je het ook zou willen. Ik ben dus altijd blij met een opgeruimd, netjes huis!

Ik reis door heel Nederland. Dus een newbornshoot en video in Veendam kan bijvoorbeeld ook in Raalte, waar ik onlangs was. Wil jij ook een newbornshoot met eventueel in combinatie een newbornvideo? Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen. Vergeet niet te vermelden waar je woont, dan kan ik meteen de prijsopgave mailen!

Lees ook: Tweeling newbornshoot en newbornvideo

3 Comments

  1. Pingback:Newbornvideo van Mason - Mijn Newbornvideo

  2. Pingback:Newbornshoot en video in De Wilgen - Lisanne van der Ploeg

  3. Pingback:Newbornshoot en video in De Wilgen - Mijn Newbornvideo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: