Newbornshoot en video in Dokkum

Newbornshoot en video in Dokkum

Afgelopen week mocht ik weer een newbornshoot en video in Dokkum maken. Annieke is namelijk geboren, een prachtig meisje. De ouders hadden een volledig pakket afgenomen met een zwangerschapsshoot voor een blijvende herinnering. Nu was het tijd voor de newbornshoot en video in Dokkum!

Het leuke is dat je met een video naast foto’s ook bewegende beelden krijgt. Voegt soms net iets meer toe. Heel gaaf!

Eerst maakten we wat foto’s. Tussendoor film ik natuurlijk. De heit zit op hockey, dus we hebben ook wat foto’s gemaakt van Annieke met de hockeyschoen. Mem zit op paardrijden, dus het zadel bleef niet onopgemerkt. Natuurlijk ook de foto’s van de kleine alleen en foto’s met heit en mem, alleen en samen.

Eenmaal thuis, bewerk ik de foto’s en zet ik de video in elkaar. Vaak kan ik zelf wel een mooi muziekje zoeken. Als de video af is, stuur ik ‘m op, om te vragen of er beelden uit of anders moeten. 9 van de 10x vinden de ouders de video zo mooi, dat er niks anders hoeft en de video meteen in één klap klaar is. Bijzonder hè?

Wil jij ook zo’n mooie newbornshoot en newbornvideo, eventueel in combinatie met een zwangerschapsshoot? Informeer gerust of bekijk de tarieven hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: