Elke maand professionele Instagram foto’s

Professionele Instagram foto's

Tegenwoordig is Instagram belangrijk om gezien te worden. Vooral wanneer je een bedrijf hebt, of in Cheryl haar geval: een blog. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met bedrijven en goede foto’s zijn dan essentieel. Ze vroeg of ik eens wat foto’s van haar wilde maken. Dit resulteert in elke maand professionele Instagram foto’s als content!

Professionele Instagram foto's

Elke maand professionele Instagram foto’s als content laten maken is dus heel erg leuk! De foto’s kan ze inzetten voor haar blog en Instagram. Wel fijn, omdat je zo veel eenheid kunt creëeren in de foto’s en in de berichten. Mensen blijven dan ook eerder hangen en gaan je sneller volgen. Hoe we dit eigenlijk organiseren? We plannen elke maand een dag en kijken dan welke content er nodig is en hoe dit gerealiseerd kan worden. De meeste ideeën komen spontaan tijdens de shoot, maar vooraf nadenken over hoe je het het beste kunt vormgeven is ook belangrijk.

Professionele Instagram foto's
Professionele Instagram foto's
Professionele Instagram foto's

Zo moet er regelmatig een product op de foto, maar ook iets voor de kinderen, gezien ze ook een mamablogger is. Hoe leuk! Kinderen blij met leuk speelgoed, Cheryl blij met goede foto’s.

Wil jij ook elke maand professionele Instagram foto’s als content? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: