Newbornvideo + newbornshoot in Ureterp

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Thumbnail-1024x576.jpg

Onlangs deelde ik een hele mooie reportage van een zwangerschapsshoot. Jildou en Jurjen verwachtten een kindje, een meisje! Onlangs mocht ik langskomen omdat de kleine Silke was geboren. Benieuwd naar de newbornvideo + newbornshoot in Ureterp?

Het was ontzettend mooi, zacht lenteweer. Daarom leek het ons ook leuk om buiten wat shots te maken, wandelen met de kinderwagen. Dat hebben we gedaan, maar voordat we dat deden hebben we wat foto’s boven gemaakt. Op het mooie kamertje van Silke, daarna op de slaapkamer van Jildou en Jurjen en tot slot zijn we naar buiten gegaan. Ook bij deze foto- en videoshoot heb ik, in dit geval de kat, erbij betrokken. Ik vind toch dat dieren ook toebehoren tot een familie, dus die betrek ik er ook bij.

Dat was de video! Natuurlijk heb ik ook een langere versie gemaakt waarin Jildou haar dochter borstvoeding gaf, maar dit soort momenten zijn voor de ouders alleen. Ook meer details van de ouders samen met de kleine Silke. Ik deel zoals je weet niet alles, want sommige beelden zijn best persoonlijk. In overleg mag ik altijd wel wat andere beelden delen!

Newbornvideo + newbornshoot in Ureterp

Soms probeer ik ook foto’s van het geboortekaartje of de slaapkamer te maken. Hierboven het geboortekaartje, prachtig!

Newbornvideo + newbornshoot in Ureterp
Newbornvideo + newbornshoot in Ureterp

Ook geïnteresseerd in een newbornshoot, newbornvideo en/of zwangerschapsshoot? Informeer gerust naar de mogelijkheden via ‘contact‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: