Zwangerschapsshoot in de winter

Zwangerschapsshoot in de winter-3

Nu we in deze lockdown zitten en ik de studio niet kan gebruiken, ben ik afhankelijk van shoots bij mensen thuis of buiten op locatie, dat mag nog. Jildou boekte een pakket met zwangerschapsshoot, newbornshoot en newbornvideo. Je zult wel denken: een zwangerschapsshoot in de winter, en dan buiten? Ja!

Het was eigenlijk prima te doen zonder jas, zeiden ze. We waren in het park in Leeuwarden, dus in principe een beetje ‘uit de wind’. Riet schermde de omgeving als het ware een beetje af. Ik zag hier natuurlijk ook mogelijkheden in; riet is mooi om te gebruiken! Grappig feitje, toen ik net begon met mezelf aanbieden als fotograaf maakte ik al portretten tussen het riet. Dat is nu zo’n 8 jaar geleden. Wow!

Eerst maak ik altijd foto’s samen, om te ‘wennen’ aan de camera. Dit ging al vrij gemoedelijk en snel, ze gingen er zelf ook helemaal voor staan, dit vind ik altijd leuk om te zien. Vervolgens maak ik ook altijd wat foto’s van de vrouw in kwestie, in dit geval Jildou, alleen. Daarna een nieuw plekje opzoeken: weer samen. Zo herhaalt het steeds wat maar heb je wel diverse ‘achtergronden’.

Zwangerschapsshoot in de winter
Zwangerschapsshoot in de winter

Een zwangerschapsshoot in de winter kan dus koud zijn, maar hoeft niet perse. In de studio is wellicht een optie wanneer er geen lockdown is, maar dan ben je vrij beperkt in poses, houdingen en dan heb je continu dezelfde achtergrond, dus een buitenlocatie is eigenlijk wel het mooist. Daar komt wel bij kijken dat je afhankelijk van het weer bent. Ook al is dat een punt, in goed overleg kom je een heel eind. Zo houd ik namelijk altijd contact met mijn klanten.

Maternity shoot Leeuwarden
Zwangerschapsshoot met partner
Zwanger
Zwangerschapsshoot met partner

Jildou schreef het volgende over de foto’s: waaauw we vinden de foto’s echt prachtig, zo mooi! En ook zo mooi bij het riet, echt boven verwachting!

Maternity shoot

Ook geïnteresseerd in een zwangerschapsshoot, of in het mooie pakket met een newbornshoot en newbornvideo? Het is het dubbel en dwars waard, een hoop gingen je al voor! Voorbeelden van newbornshoots kun je vinden op mijn pagina ‘fotografie‘, video’s kun je vinden op mijn andere website, Mijn Newbornvideo. Ook de tarieven vind je hier. Zie ik je snel?

2 Comments

  1. Pingback:Newbornvideo + newbornshoot in Ureterp - Lisanne van der Ploeg

  2. Pingback:Newbornvideo + newbornshoot in Ureterp - Mijn Newbornvideo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: