‘Vier en veertig’ cakesmash

Cakesmash

Eigenlijk had ik mezelf voorgenomen geen cakesmash meer te fotograferen. Ik deed het eerst bij mij thuis thuis en daarna in mijn studio, maar was langer bezig met opruimen dan met de shoot zelf en dan niet gesproken over dat álles onder de taart zit.

Het zat soms zelfs op het plafond en in mijn witte gordijnen. Natuurlijk tof voor de foto wanneer zo’n taart kapot gaat, maar qua opruimen? Liever niet. Nu kreeg ik een tijd terug een bericht van mijn vaste klant Annie of ik het leuk zou vinden om een cakesmash van haar en haar dochter vast te leggen. Annie wordt 40, haar dochter 4.

Eh, JA? Dat is toch gaaf! Zo reed ik eergisteren naar haar toe en daar stonden twee taarten in een vrolijke setting, omringt door slingers en ballonnen. We hebben smakelijk gelachen, want dit was wel even anders dan anders maar wel heel tof.

Cakesmash

Ik heb dus besloten om nog wel dit soort shoots te doen, maar dan moet je dus wel klant bij mij zijn én de shoot vindt plaats bij jou/jullie thuis óf buiten. Want buiten is natuurlijk ook heel mooi. Dit kan natuurlijk alleen in de lente en/of zomer. Geïnteresseerd? Neem dan even contact op voor de opties en mogelijkheden!

Zie jij jezelf als volwassene ook al een taart kapot slaan of ‘sla’ (haha) je liever over? 🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: