Gender reveal foto+video

Gender reveal

Gwenn en Sije ken ik omdat ze mij hadden geboekt voor hun bruiloft, we hielden steeds contact. Het zijn inmiddels vrienden van mij, dus ik werd ook meegenomen in de aanloop naar het tweede kindje. Nu was het tijd voor de gender reveal!

Het eerste contact was al zo’n twee jaar geleden. Tijdens de kennismaking voelde het alsof we elkaar al jaren kenden en vertelden ze dat er plannen waren voor een tweede kindje, maar dat werd uitgesteld voor na de bruiloft. We hielden natuurlijk contact vanwege de bruiloft, maar we praatten ook over hele andere, persoonlijke dingen. Het zijn inmiddels vrienden van mij! Op een ochtend kreeg ik een foto van een positieve zwangerschapstest. Ik was de eerste die het wist, wat ontzettend bijzonder!

Gender reveal

Gender reveal

We hielden natuurlijk contact, ik wist precies wanneer ze naar de verloskundige gingen en we appten dagelijks over en weer. Natuurlijk nu over de baby, maar ook over andere dingen. We hadden het al vanaf het begin over een gender reveal met rookbommen. Op een middag zijn Sije en Gwenn naar de verloskundige gegaan en kregen een envelop mee. In die envelop zat een kaartje waarop het geslacht stond + een mutsje in de kleur. Geen genderneutrale kleur, maar echt roze of blauw. Ik haalde de envelop op en opende deze toen ik thuis was. Ik zag meteen de kleur muts, gaaaaaf! Twee dagen later stond de gender reveal gepland. Gwenn natuurlijk vreselijk zenuwachtig. ”Jij weet gewoon wat het wordt, wij nog niet”. Ze probeerde nog te raden ”klopte je gevoel?”. Mijn gevoel zei namelijk al vanaf het begin dat het een jongen zou worden. Ik hield me heel goed stil, anders zou ze het natuurlijk weten.

De gender reveal zelf vond plaats bij de Bakkenveense bossen. Marianne en Klaas, vrienden van Sije en Gwenn, waren ook mee. De rookbom moest natuurlijk worden aangestoken (dit deed Klaas, dank daarvoor!), Marianne stond klaar met de telefoon om te videobellen met de familie van Sije en Gwenn, en Sije, Gwenn en Chayenna stonden klaar. Eerst maakten we de video, om de reactie te filmen. Klaas stak de rookbom aan, en ze stonden zo dat de rook over ze heen ging en ze dan pas de kleur zagen. Hoe leuk! Gwenn reageert met ‘NEEEEE’ omdat ze het niet had verwacht.

Ballon met confetti

Kijk hoe leuk ze reageren, hoe trots en blij! Daarna staken we de andere rookbom aan, voor de foto’s. Ze wisten het natuurlijk al, maar toch is dat ook leuk om te hebben. Tot slot prikten ze ook nog een ballon lek waar confetti in zat. Deze kregen ze van de verloskundige en was gevuld met blauwe confetti. Ook leuk voor Chayenna, die houdt van ballonnen!

Gender Reveal

Perfect

Al met al zijn ze ontzettend blij, ook met de foto’s en video. ”Perfect”, zegt Gwenn. ”Hoe moet ik het zeggen? Ik kan het niet verwoorden. Het is perfect, bijzonder, compleet en al die woorden. Ik vind het gewoon heel mooi. Super. Geweldig. Het wauw-effect.”

Ook geïnteresseerd in zo’n toffe shoot? Neem contact op voor meer mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: