Zwangerschapsshoot in Bolsward

Zwangerschapsshoot in Bolsward

Josien kocht een pakket: een zwangerschapsshoot met een newbornshoot en newbornvideo. Ontzettend leuk! Sinds ik mijn nieuwe bedrijf ‘Mijn Newbornvideo’ heb, boeken steeds meer mensen een volledig pakket. De kleine zit nog in de buik, dus de eerste stap is natuurlijk de zwangerschapsshoot. De zwangerschapsshoot in Bolsward!

Jurre, de grote blije broer was er ook bij, evenals vriend Ronald. Het leuke is dat ik Josien al een paar jaar ken, ze is al voor verschillende fotoshoots bij mij geweest. Ik vind het dan zo leuk om te zien dat ze blijven terugkomen en er weer een kleine bij komt!

Zwangerschapsshoot in Bolsward

Ondanks dat het best koud was, gingen ze er gewoon voor staan. Ook Jurre, die eigenlijk zou moeten slapen, was goedlachs. Echt zo leuk, dat wordt echt een lieve broer voor de baby!

Zwangerschapsshoot met kind
Zwangerschapsshoot met partner
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot

De foto’s lever ik eigenlijk altijd af in kleur én een kopie in zwart-wit. Zelf vind ik nu in de winter, met de kale locaties, zwart-wit heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: