Loveshoot in Workum met Jari en Milena

Loveshoot in Workum

Jari en Milena waren afgelopen woensdag 1 jaar getrouwd. Omdat ze vanaf nu elk jaar een fotoshoot willen doen, aan mij de eer om de eerste reeks te maken: een loveshoot in Workum.

Milena kende ik al van een zakelijke beeldbank die ze ooit heeft afgenomen. Daarna hebben we altijd contact gehouden en is het contact uitgegroeid tot een vriendschap. We appen vrijwel dagelijks (advies over werk heen en weer) maar niet alleen dat, ook echt vriendschappelijk en we zien elkaar vaak, ook regelmatig afgesproken om samen gezellig een middagje op het strand te zitten. Over het strand gesproken, daar vond mede de fotoshoot ofwel loveshoot in Workum plaats waar ik het over ga hebben!

Loveshoot in Workum

Ze wonen zelf in het prachtige Workum en ze houden allebei van het strand. Het waaide ontzettend hard die dag, maar we maakten toch wat foto’s op het strand. Er waren volop kitesurfers, maar ach. Verder hadden we het rijk voor ons alleen. Vervolgens nog een paar foto’s in iets wat leek op duinen. Ik probeer foto’s altijd zo spontaan mogelijk te maken en vind het belangrijk wanneer mensen zich op hun gemak voelen, want dat straal je ook uit. Nou, kijk en oordeel zelf. Er zat een foundationvlek op de blouse van Jari en dat maakte dat ze de slappe lach kregen. En ik klik op zulke momenten gewoon lekker door terwijl ik ook hard meelach van achter de camera. Later de foto’s ietswat rechter zetten in Photoshop, haha!

Loveshoot in Workum

Daarna besloten we om naar een kleine haven te gaan en wat foto’s te maken bij schattige witte huisjes. Tot slot stapten we weer de auto in, maar toen zag ik nog een gave muur met bloemen. Eerst bij een bruggetje shooten, tot slot terug om naar die bloemenmuur te gaan. Het was een super leuke en gezellige loveshoot in Workum en ik kan dat stadje ook zeker aanraden voor wanneer je nog een leuke locatie zoekt!

Loveshoot strand
Loveshoot Friesland
Loveshoot strand
Loveshoot straatjes

Ook benieuwd naar een loveshoot of nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: