Beeldbank met Milena

Beeldbank

Afgelopen week heb ik een hele leuke beeldbank van Milena gemaakt. Milena runt het bedrijf ‘Bruidsplaza Groningen’. Wel leuk dat we beide affiniteit met trouwen hebben: haar bedrijf staat in het teken van trouwen en ik ben ook op veel bruiloften te vinden. Gespreksonderwerp? Trouwen!

Milena benaderde mij al een tijdje geleden met de vraag of ik foto’s van haar wilde maken. Zakelijke foto’s, dit valt onder de categorie beeldbank. Milena kende mij nog van mijn tijd toen ik als fotograaf in de discotheek werkte. Haha ja, dat is heel lang geleden! Tof dat ze mij al die tijd is blijven volgen. We besloten even te bellen om de mogelijkheden en wensen te bespreken en het was alsof we elkaar al jaren kenden, een heel spontaan en vrolijk gesprek en lachen om dezelfde karaktereigenschappen. Van niet durven autorijden naar nieuwe plekken tot enthousiasme over katten. Toch leuk, dat je elkaar zo leert kennen!

Beeldbank

Beeldbank

Zondag reed ik haar kant op. Ik reed door het mooie plaatje Workum, de zon scheen heerlijk. Eenmaal aangekomen was het heel gezellig met Milena. Wederom alsof ik al jaren bij haar over de vloer kwam. Grappig is dat toch! Soms heb je dat shoots aan het begin wat ongemakkelijk zijn en iedereen er wat in moet komen, maar dat was hier totaal niet aan de orde. We besloten gelijk aan de slag te gaan. En oh, wat had ze een tof balkon, dat mis ik wel bij mijn huisje in de binnenstad! En veel leuke kleding, omdat bij een beeldbank ook kledingwissels zijn inbegrepen.

We besloten foto’s te maken van haar aan de keukentafel, waar ze achter haar laptop zat. Telefoon in de hand, Instagram ervoor: je kent de foto’s vast wel. Ook dit zijn belangrijke foto’s om te hebben en goed om in te zetten voor je bedrijf. Daarnaast vertelde Milena dat ze vaak op haar balkon zit met haar kat. Dan staart ze voor zich uit en komen er nieuwe ideeën op. Ik besloot dat te verwerken in foto’s: zij op haar balkon, hoe het ook werkelijk eraan toe gaat.

Beeldbank

Hamster en ijsjes

Wat ik ook altijd leuk vind om te verwerken in een beeldbank? Elementen die met het persoon zelf te maken hebben. Persoonlijke dingen! Milena heeft een hamster en kwam zelf ook met het idee om hier een foto mee te maken. Dat resulteerde in meerdere foto’s natuurlijk. Wat een lief beestje, heel schattig! Ik heb muizen in mijn keuken gehad dus heb een hekel aan die kleine diertjes die overal naartoe kunnen kruipen, maar een hamster vind ik wel schattig. Goed, ik dwaal af. Milena haar man werkt ook in een ijsfabriek. Dus even de shoot pauzeren om te genieten van een lekker ijsje (die vriezer daar ligt natuurlijk vol met lekkere ijsjes) en verder veel praten. Vet leuk feitje: Milena is getrouwd en op haar bruiloft kwam Enzo Knol de ringen brengen. Hij heeft hier ook een vlog over gemaakt. Haar man is namelijk fan van Enzo Knol, echt een leuke verassing! Tijdens het ijsje eten heb ik natuurlijk ook wat foto’s gemaakt. Dan kan Milena mooi pronken met die foto met als caption ‘mijn man werkt in een ijsfabriek’. Nou, ik ben jaloers, haha!

beeldbank

Haar lievelingsplek: het strand

Natuurlijk shooten we niet alleen maar op één plek, maar vind ik het leuk om meerdere locaties te belichten. We hadden als back-up ook een binnenlocatie met veel licht, maar de back-up hadden we niet nodig. De zon was overheersend aanwezig! Milena had zelf als idee om nog naar de haven en naar het strand te gaan. Het strand, daar zeg ik zeker geen nee tegen! En de beelden zijn hilarisch.”Dan wil ik met mijn rok het water inrennen”. Ik dacht dat het een grapje was, maar ze deed het echt en ze had ontzettend veel lol, evenals ik. Ik had het eigenlijk moeten filmen, was echt grappig geweest.

beeldbank

Leuke spontane shoot

Ik vond het echt een heerlijke, spontane leuke shoot. En gezellig! Ook leuk dat je na zo’n shoot een leuk contact eraan overhoudt, want plannen maken om weer eens iets samen te organiseren zit er zeker in. ”Ik wil nog een keer shooten” aldus het appje van Milena. Nou, de shoot is zeker geslaagd! En ik wil ook meer strandshoots doen. Who’s in?

Ook nieuwsgierig naar zo’n leuke shoot? Kijk even bij ‘fotografie‘ of neem contact met mij op voor meer informatie!

beeldbank

3 Comments

  1. Pingback:Loveshoot in Workum met Jari en Milena - Lisanne van der Ploeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: