Fotoshoot met puppy Xena

Fotoshoot puppy

Afgelopen week mocht ik naar Apeldoorn om de kleine Xena vast te leggen. Dit maal geen baby. Alhoewel, een baby hond, een puppy! Ik mocht namelijk een fotoshoot met puppy doen.

Maranke stuurde mij een tijd geleden een bericht met de vraag of ik foto’s wilde maken. Ik kende haar al, ze was 2 jaar geleden in Kollum getrouwd (woonde toentertijd in Arnhem). Ik woonde toen nog in Kollum, vandaar dat ze mij kende. Omdat het fijn is om een vertrouwd gezicht voor je te hebben, vroeg ze of ik dit keer naar Apeldoorn wilde komen om Xena, een golden retriever pup, vast te leggen. Daar woont ze nu met haar man én dus puppy.

En of ik dat wil! Ik ben fan van babydieren. En die kop van Xena: prachtig! Wat een lieverd!

Fotoshoot met een puppy

Je zou verwachten dat een puppy als een malle rondspringt, rent, overal in bijt: maar Xena heeft bewust voordat ik kwam een extra lang rondje gelopen waardoor ze niet druk was. Maar poseren kon ze ondanks dat ze liever ging slapen als de beste!

Fotoshoot met puppy
Fotoshoot Golden Retriever puppy
Fotoshoot Golden Retriever pup
Puppy fotografie
fotoshoot met puppy

Na de binnenshoot gingen we nog een keer naar een park, waar we ‘familiefoto’s’ gingen maken. En Xena natuurlijk ook nog een keer alleen!

Was een hele leuke fotoshoot met puppy Xena en ik sta ervoor open om meer puppy’s te fotograferen. Mocht je ook interesse hebben: informeer gerust naar de mogelijkheden en vul het contactformulier op mijn pagina ‘contact‘ in!

Maranke schreef nog als afsluiter:

“Lisanne heeft twee jaar geleden ons geregistreerd partnerschap prachtig gefotografeerd. Toen we deze zomer gezinsuitbreiding kregen in de vorm van een puppy wisten we dan ook meteen welke fotografe we het beste konden benaderen voor een ‘new born’ shoot! Met engelengeduld ging Lisanne met onze pup om. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt waar we net als onze partnerschapsfoto’s nog jaren van gaan genieten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: