Fotoshoot: baby drieling

baby drieling

Een baby tweeling of baby drieling fotograferen stond nog op mijn lijstje van ‘dingen die ik graag wil fotograferen’. Ik plaatste een bericht op Instagram waarin ik mijn ‘bucket list’ toe ging lichten en kreeg een bericht: ‘ik heb een baby drieling die je wel mag fotograferen!’.

Waar Instagram wel niet goed voor is, want zo gezegd zo gedaan. Meteen een afspraak gemaakt om de drieling te fotograferen en ongeveer een week later was het al zover. Bij binnenkomst zaten er drie baby’s op de grond. Wat een lieverds! Een jongen en twee meiden. Aant, Ylse en Jynte. Grote zus Silke zat aan de salontafel te knutselen en keek rustig toe.

Animatieteam voor baby drieling

De baby’s waren geen newborn meer, iets ouder, maar alsnog ‘baby’ genoeg, leuk om vast te leggen. Ik had verwacht dat het een uitdaging ging worden, omdat één baby soms al een uitdaging is. Maar achter mij stond een geïmproviseerd animatieteam (haha) met knuffeltjes te zwaaien waardoor alle drie gingen lachen. Afgezien van het feit dat ze af en toe gingen omrollen, maar gelukkig kan mijn camera snel doorklikken, haha.

Baby drieling

Ik heb natuurlijk ook individuele foto’s gemaakt van de baby’s en natuurlijk wilde ik ook wat foto’s maken met de grote zus Silke erbij. Wat gaat zij hier goed mee om zeg, totaal geen jaloezie, heel goed mee willen helpen en ga zo maar door. Echt een voorbeeld!

Baby drieling

Vastleggen

Wist je dat ik voor een newbornshoot altijd bij mensen thuis kom? De meeste newbornshoots worden gepland tussen de 2 en 14 dagen, omdat de baby dan het meeste doorslaapt. Maar een fotoshoot van jouw baby kan natuurlijk ook op een wat oudere leeftijd, zoals ik bij deze drieling heb gedaan. Alles is mogelijk. De tijd gaat al zo snel, daarom des te leuk om dit soort dingen wel vast te leggen!

baby drieling

Newborn

Benieuwd naar meer foto’s? Kijk dan eens bij mijn portfolio onder fotografie. Geïnteresseerd in een shoot of benieuwd naar de tarieven? Neem gerust contact op, laat even weten om hoeveel personen het gaat en waar je woont, dan kijk ik graag met je mee voor de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: