Video: Newbornvideo Ninte

Newbornvideo

Jaaa hoe leuk, ik mocht afgelopen week voor mijn andere bedrijf ‘Mijn Newbornvideo’ weer een newbornshoot en newbornvideo maken van baby Ninte! Wat een lieverd is het ook.

Altijd leuk wanneer iemand een compleet pakket boekt. Zo had Jeltine een zwangerschapsshoot, newbornshoot en newbornvideo geboekt. Het complete pakket, wat eigenlijk ook heel erg mooi is voor later. Sommige vrouwen vinden zichzelf niet mooi tijdens de zwangerschap en willen geen zwangerschapsshoot. Ergens is dat zó jammer, want je hebt wel echt iets bijzonders bij je, een baby die in je buik groeit! Logisch dat je dan lichamelijk verandert, wellicht groeit en ook je gezicht kan veranderen. Maar ik zeg altijd zo: je kunt het beter wel vastleggen, gewoon voor het idee en voor later. Ik hoor zo vaak vrouwen die zeggen: ‘had ik het maar wel gedaan’. En alsnog, je hoeft de foto’s niet elke maand opnieuw te bekijken, je kunt het prima jaren later nog bekijken, dan heb je ze wel.

De zwangerschapsshoot was trouwens in het bos in de herfst, tussen de mooie oranje bladeren. Prachtig was dat! Grote broer Brent en partner Jurjen waren er ook bij, omdat zij er natuurlijk ook bijhoren. Ik heb grote broer Brent ook gefotografeerd toen hij net geboren was, dus ik vind het altijd bijzonder om ‘bij’ zo’n familie te blijven. Je groeit als het ware mee en dat is prachtig en voel me altijd vereerd om weer foto’s te mogen maken. Ook mooi om te zien hoe trots hij op zijn zusje Ninte is. Bij deze ook de prachtige video, deze mocht ik delen van de ouders.

Ook zo’n mooie newbornvide0? Bekijk hier nog meer video’s en de tarieven voor bepaalde pakketten. Ook kan een newbornvideo in combinatie met een zwangerschapsshoot en/of newbornshoot, die tarieven vind je ook hier. Vragen? Neem gerust contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: