Newbornshoot en newbornvideo in Kollumerzwaag

Newbornshoot en newbornvideo

De een-na-laatste shoot van 2020 stond gepland in Kollumerzwaag! Jitske en Harry zijn ouders geworden van Lieke, een prachtig meisje. Ze hadden een fotoshoot cadeau gekregen en ik mocht ook nog een newbornvideo maken, dus het werd een newbornshoot en newbornvideo!

Het leuke hiervan is dat je foto’s én een prachtige newbornvideo krijgt na de tijd. Foto’s zijn mooi en leuk, maar een klein lachje laten vastleggen op video kan net iets meer zeggen en waardevoller zijn. Daarom kiezen steeds meer mensen om ook een newbornvideo te laten maken door mij. Ik waardeer dat ontzettend, ik vind het ook prachtig om te doen.

De newbornshoot en newbornvideo verliepen heel goed, Lieke deed het namelijk super! Ik probeer de shoot zo natuurlijk te laten verlopen. Geen geforceerde babyposes of houdingen, maar ik fotografeer de baby zoals het is. Ik maak foto’s en wissel dit af door af en toe de button voor het filmen in te drukken. Eerst fotografeerde ik Lieke en wisselde dit af met shots van de ouders. Lieke sliep als een blok, dus het werden voornamelijk slapende foto’s. Ook ontzettend lief en schattig, en dat hoort gewoon bij een baby.

Ook geïnteresseerd in een newbornshoot en newbornvideo? Kijk gerust eens op www.mijnnewbornvideo.nl voor wat voorbeelden van de video’s die ik maak. Die website is namelijk ook van mij, zoals je wel kunt zien aan de layout! Voor voorbeelden van newbornshoots kun je kijken op de pagina ‘fotografie‘. Ook vind je op Mijn Newbornvideo informatie over de tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: