Is een minishoot alleen voor kinderen?

Minishoot

Waar denk jij aan als je het woord minishoot ziet of hoort? Het woord ‘mini’ wordt vaak geassocieerd met mini, (kleine) kinderen. Daardoor denkt men dat een minishoot alleen voor kinderen is. Maar niets is minder waar! Wat is een minishoot eigenlijk?

Een minishoot is eigenlijk een fotoshoot, alleen de naam mini zit erin omdat het qua tijd korter is dan een gewone fotoshoot. Ook krijg je minder foto’s dan bij een reguliere shoot. Zo krijg je bij een reguliere shoot alle goedgelukte foto’s (dit kunnen zo’n 100 zijn) en bij een minishoot een x aantal afgesproken beelden. In dit geval 8, of 10.

En het leuke? Het zijn echt niet alleen kinderen hoor! Ik plaats misschien wel foto’s van kinderen bij zo’n actie, maar dat komt omdat die het vaakst op de foto komen. Dat willen de ouders graag. Ik heb veel variatie: gezinnen, dieren, stelletjes voor een loveshoot: alles is mogelijk!

TIP: draag geen streepjes wanneer je een fotoshoot gaat doen! Dit geeft een heel gek en bewegend effect op de foto. Dit raad ik dus altijd af. Benieuwd naar de volgende ‘mini’ shoot? Houd mijn Facebookpagina in de gaten, hier zal het op vermeld worden, of neem contact op voor vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: