Kerst minishoot voor maar €49

Kerst minishoot

Bij deze de Kerst minishoot tussen de kerstbomen! Omdat er zoveel naar gevraagd was. De Kerst minishoot vindt tussen de kerstbomen plaats, dus de foto’s worden BUITEN gemaakt (op een plekje uit de wind). Voor eventjes best te doen, ik heb het namelijk met twee huishoudens al geprobeerd. Ideaal om de uiteindelijke foto’s als (digitale) kerstkaart te gebruiken omdat we niet iedereen kunnen zien in deze tijden. Dit doe ik voor een leuke prijs, want de feestdagen zijn al duur genoeg. Voor €49.- all-in ontvang jij drie dagen na de shoot 10 foto’s op hoge resolutie zonder mijn naam/logo. 

Enkel per huishouden en de shoot duurt zo’n 15 tot 20 minuten. Uiteraard hanteer ik 1,5 meter afstand. 

Kerst minishoot
Kerst minishoot
Kerst minishoot
Kerst minishoot
Kerst fotoshoot

Uiteraard zijn er nog meer opties qua poses en leuke effecten, zo heb ik ook nog nepsneeuw (vet leuk om weg te blazen) en nog meer slingers. Maar net wat jij wil! Wegens corona heb ik geen kerstmutsen. Mocht je het leuk vinden dan mag je die uiteraard zelf meenemen. Ik hanteer wel sowieso de 1,5 meter en heb handgel bij de shoot. Na de shoot maak ik bijvoorbeeld de kerstballen en slingers schoon, omdat ik dit belangrijk vind in deze tijden.

Geïnteresseerd in deze Kerst minishoot? Kijk op mijn Facebookpagina of er nog plekjes over zijn en stuur een privébericht om ook zo’n leuke kerstshoot te doen. Mocht je een andere shoot voor ogen hebben, stuur gerust een berichtje via het contactformulier. Twijfel je over een shoot? Lees hier reviews, waarom klanten voor mij kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: