Een newbornshoot

Newbornshoot

Een baby blijft niet eeuwig klein. Daarom is het bijzonder om dit soort momenten vast te leggen door middel van een newbornshoot. Ik kom bij jou thuis, wel zo prettig, in eigen omgeving. Zo hoef je in de kraamweek of de weken na je bevalling de deur niet uit, dat is wel zo prettig! Ook is het fijn om in eigen omgeving te blijven.

Pure, natuurlijke foto’s, zoals het echt is

Een newbornshoot kan het beste in of een week na de kraamweek. Maar het kan ook wanneer de baby 1, 2 of zelfs al 3 maanden is! Het is mijn doel om het zo puur mogelijk te houden tijdens de shoot. Ik leg de baby niet in onnatuurlijke houdingen zoals de baby normaal ook niet doet/kan. Dus geen gevouwen handjes in de welbekende ‘frog pose’ omdat dit heel gevaarlijk kan zijn, geen lieveheersbeestjespakjes of grote bloemenmutsen en noem maar op. Ik houd het dichtbij de werkelijkheid, zoals het is! Dat je over 30 jaar de foto’s met trots terugkijkt en weet hoe jouw baby exact was. Details zijn belangrijk, dus de kleine handjes, voetjes en oortjes komen op de foto. Daarnaast mag je ook met het hele gezin op de foto. Vaak komt het voor dat er foto’s met een telefoon worden gemaakt, maar dan staat de maker van de foto er bijna nooit op. Ik maak ook familiefoto’s met de kleine baby er bij! Papa met de baby, mama met de baby, trotse broer(s)/zus(sen) met de baby: alles is mogelijk! Ik raak de baby in principe niet aan (ik vind dat te fragiel), dus ik vraag de mama/papa altijd om de baby neer te leggen.

Lichte foto’s

Je hoeft geen perfect wit huis of licht te hebben, maar een wit laken/dekbed is wel fijn om te hebben + een slaapkamer tot beschikking waar veel natuurlijk daglicht kan komen. Verder draagt een wit interieur wel bij aan mijn lichte foto’s, je kunt voorstellen dat wanneer jouw huis donkerblauwe of oranje muren heeft, zulke lichte foto’s wel lastig gaan worden.

Ik heb engelengeduld

Tijdens een newbornshoot ben ik zo’n uur tot anderhalfuur bezig. Werkt de baby meteen mee, dan is dat mooi meegenomen. Soms moet de baby ook tussendoor gevoed worden of in bad of wil de baby niet. Dat is geen probleem, ik plan naast een newbornshoot nooit andere afspraken, ik neem de tijd en we gaan voor mooie resultaten! Wil de baby echt niet op de geplande dag, dan plannen we gewoon een nieuwe dag. Ik breng dit niet in rekening. Dit is onmacht en hier kan niemand iets aan doen, jij niet, ik ook niet. Alles voor mooie beelden! Mensen omschrijven mij ook als flexibel en dat ik engelengeduld heb.

Tarieven/prijsopgave

De tarieven hangen van een aantal factoren af: waar je woont en wat je wensen zijn. Mocht je interesse hebben, laat dit dan even weten, zodat ik een mooie prijsopgave kan maken!

Marian Koonstra-Hoekstra ging je voor

”Lisanne heeft prachtige foto’s gemaakt van onze drieling en hun grote zus. Onze kids hebben het niet op iedereen staan maar Lisanne was geen probleem. Silke ging zelfs gelijk aan de slag om een tekening voor haar te maken en als je Silke kent dan zegt dat heel wat. Lisanne was rustig en plezierig aanwezig, weet wat mooi en leuk is voor de foto’s. Dit zie je terug in het resultaat. Ze heeft onze kinderen op de foto weten te krijgen zoals ze zijn. ‘S Avonds kreeg ik de eerst resultaten al te zien, en al snel kregen we de rest ook toegestuurd. Als je twijfelt, ik zeg doen! Ook al snap ik niet waarom je zou twijfelen want zie haar foto’s! En ze is zelf ook super leuk!”

Logovrij

Je ontvangt na de tijd alle goede foto’s + kopieën bewerkt in zwart-wit. Zijn er 45 foto’s goed, dan krijg je die allemaal. Ook komt mijn naam of logo niet op de foto. Je kunt een newbornshoot ook zien als een eenmalige investering, maar een hele dierbare investering. Prachtig voor later!

Wist je dat ik ook een newbornshoot kan doen in combinatie met een newbornvideo? Kijk eens op mijn andere website: Mijn Newbornvideo. Nu ook een tijdelijke actie: een newbornshoot + newbornvideo voor maar €249.-! Ook zijn er opties met een zwangerschapsshoot erbij. Geïnteresseerd? Kijk voor voorbeelden bij Mijn Newbornvideo of neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: