Trouwen bij Garnwerd aan zee

Trouwen Garnwerd aan zee

Jabin & Stephanie besloten te trouwen bij Garnwerd aan Zee. Een prachtige locatie aan een klein strandje. En de styling was ook top, door de bruid zelf gedaan. Prachtig!

Ik begon de dag bij Stephanie thuis. Ze zou worden opgehaald door haar aanstaande Jabin. Er kwam een trouwauto om de hoek en vervolgens haalde Jabin haar op. Eerst tijd om naar de fotoshoot te gaan! We gingen eerst naar een bos (Appelbergen) nabij Leek. Een heel mooi bos met open plekken, mooie gevallen bomen/takken en zelfs heide. Ook een klein meertje!

De bruid heeft haar boeket en de corsages zelf gemaakt. Echt prachtig, van droogbloemen! Na de shoot in het bos gingen we nog naar een kas. Een hele toffe jungle achtige omgeving om foto’s te maken!

Ceremonie en styling

Tot slot was het tijd om naar Garnwerd aan Zee te gaan voor de ceremonie! De styling was door de bruid zelf gedaan en was in één woord: PRACHTIG! Zo knap wanneer je dit kan! Ik drukte haar op het hart om hier iets mee te doen. Ze twijfelde, maar ik zei dat ze het echt heel goed kon. Ze stuurde later een appje dat ze door mijn compliment een bedrijf wilde starten in inderdaad, de styling van bohemian bruiloften! En kijk eens wat ze nu heeft? Een eigen website: bohemian bruiloft styling!

Trouwen bij Garnwerd aan zee
Trouwen bij Garnwerd aan zee
Trouwen bij Garnwerd aan zee
Trouwen bij Garnwerd aan zee

Trouwen bij Garnwerd aan Zee

Het was een prachtige dag, en Trouwen bij Garnwerd aan zee is ook gaaf! Jabin en Stephanie schreven het volgende over mij:

Lisanne heeft onze bruiloft echt fantastisch vastgelegd! Lisanne is heel relaxed om er bij te hebben, en wij vonden het fijn dat ze ook na de bruiloft nog heel veel in overleg doet (bijvoorbeeld niet zomaar foto’s op website/sociale media zetten) en dat ze alle foto’s zonder logo levert. Ze heeft echt oog voor mooie foto’s en legt ook veel details vast! Lisanne heeft een lichte stijl van fotograferen, dat paste heel goed bij onze bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: