Fotoshoot op het strand

fotoshoot op het strand

Wat ik persoonlijk prachtig vind, is een fotoshoot op het strand. Het mooie water, de lichte kleur van het zand en als ik een familie en/of kinderen moet vastleggen, is dit een ideale plek, omdat kinderen ook zelf hun gang kunnen gaan. Heel belangrijk tijdens een fotoshoot!

Gisteren had ik een fotoshoot met Lisanna en Nina, twee zussen. Ze hadden prachtige witte jurkjes aan, past zo mooi bij de locatie.

Wat ik vaak doe bij een fotoshoot (in dit geval een fotoshoot op het strand) is om de kinderen zoveel mogelijk zichzelf te laten zijn. Laat ze maar rennen, laat ze maar spelen, laat ze maar de andere kant op kijken, laat ze maar dansen, met zand spelen of bloemen plukken, laat ze vooral zichzelf zijn en hun gang gaan. Dan krijg je echt de mooiste foto’s. Als ze echt moeten poseren of moeten kijken, dan wil het vaak niet.

fotoshoot op het strand
Fotoshoot op het strand

Naast strand is er op deze locatie (in Friesland) ook veel groen te vinden. Ideaal voor de afwisseling en om lekker rond te rennen! Want wanneer het mooi weer is, kunnen er op het strand wel meerdere mensen zitten. Of eh, liggen, want het was erg mooi weer, haha! Maar ik zoek altijd de plekjes op waar geen mensen zijn.

Nina had haar dag niet helemaal, dat hebben we allemaal wel eens. En dan moet je ook nog eens op de foto, alles behalve leuk! Toch is het niet op de foto te zien dat ze het niet leuk vond, haha. Missie geslaagd!

Fotoshoot op het strand

Ook benieuwd naar een fotoshoot, of benieuwd naar meer werk? Kijk voor meer foto’s eens bij mijn portfolio bij fotografie. Nieuwsgierig naar de tarieven? Laat dan even weten wat je precies voor shoot in gedachten hebt en om hoeveel personen en kinderen het gaat, dan leg ik jou wellicht binnenkort vast! Neem gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: