Loveshoot in Leeuwarden

Loveshoot in Leeuwarden

Afgelopen week had ik een loveshoot in Leeuwarden. In de gezellige, ydellische straatjes, maar ook in een mooi veld met wilde bloemen en bij een egale muur.

Een tijd geleden had ik een actie voor een loveshoot. Er werd massaal op die actie gereageerd en er werden waardebonnen gekocht om die later te verzilveren. Want dat mag ook, een ‘shoot’ kopen en later verzilveren. Bij deze tijd om te verzilveren!

Loveshoot in Leeuwarden

Liefde

De loveshoot in Leeuwarden was leuk, het weer zat mee (droog en bewolking, perfect) en de locaties waren mooi, evenals het stel. Ik vond dezelfde ochtend een heel mooi veld met bloemen, die je hierboven op de foto ziet, dus ik besloot hier ook wat foto’s te maken. Ik heb een tijd geleden allemaal minishoots gedaan in een heel mooi bloemenveld, dit was een soortgelijk veld, alleen waren er geen klaprozen. Opzich niet erg hoor, want margrieten zijn ook prachtige bloemen en die waren daar juist!

Liefdevolle straatjes

Zoals ik al schreef gingen we ook foto’s maken in mooie straatjes. Dan denk je vast: dan krijg je huizen op de achtergrond, maar het heeft wel een lief, warm en gezellig sfeertje! Daarnaast werk ik met lichtsterke objectieven waardoor de achtergrond vervaagd, dus je ziet weinig tot geen huizen op de achtergrond. Wel vaag iets waarin je iets van een huis zou kunnen zien, maar ach. Het was in ieder geval een hele leuke straat om even te gebruiken als fotolocatie! Ik weet zeker dat ik deze straat vaker ga gebruiken, de achtergrond hoeft niet altijd strak.

Loveshoot in Leeuwarden
Loveshoot in Leeuwarden

Egale muur

Bij een newbornshoot ben ik altijd blij wanneer de ouders een egale (lichte) muur in huis hebben, maar op straat is de kans klein dat je ook een egale, lichte muur tegen zult komen. Vaak zijn ze in de stad overgespoten met graffiti of staan er andere teksten opgeschreven met watervaste stift, maar ik wist een te vinden! Niet eens zo heel ver van het gezellige straatje! Dus ook nog even naar de muur voor wat foto’s voor de loveshoot. Ik streef ernaar om men zo liefdevol op beeld vast te leggen, dus laat ze elkaar vaak aankijken. En dat heeft resultaat! Af en toe stuur ik een persoon aan, maar over het algemeen gaat het vanzelf.

Engagement shoot

Recensie

Ik vind het altijd zo leuk wanneer iemand een recensie schrijft. Dat betekent voor mij een hoop, want wanneer ik een bepaalde dienst zoek of product wil kopen lees ik eerst ook recensies. En ik weet dat veel klanten dat ook doen voordat ze een shoot boeken. En kleine moeite is het en je maakt mij er heel erg blij mee! Het stel schreef:

”Wij hebben een leuke fotoshoot gehad met Lisanne, zij stelt je op je gemak en streeft er naar om foto’s te maken waarop je jezelf bent. Wij hebben erg snel de foto’s gekregen. bedankt voor de mooie foto’s!”

Wil jij ook een loveshoot in Leeuwarden (of op een andere plek, kan natuurlijk ook)? Informeer gerust naar de mogelijkheden! Kijk eens bij wat voorbeeldfoto’s bij ‘fotografie‘ of neem contact op voor meer informatie. Wist je dat ik ook vaak foto’s post op mijn Facebookpagina en/of op mijn Instagram?

Fotoshoot liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: