Newbornshoot Mats

Newbornshoot

Wat deed Mats het goed tijdens de newbornshoot! Hij sliep heel goed door en was af en toe heel helder. Eerst maak ik altijd foto’s van de newborn zelf. Close-ups, detailfoto’s, in kleren, eventueel in romper en als een ouder dat wil naakt, maar dat hoefde voor Mats niet. In kleding is tenslotte zoals de baby normaalgesproken ook is, dus dat is wel het mooiste. Mats gaf geen kick! We hebben wel één kledingwissel gedaan, hij kreeg een ander pakje aan. Ook heel erg schattig. Tot slot natuurlijk nog wat foto’s gemaakt met de trotse papa en mama erbij, en de hond natuurlijk ook nog. Dat is wel vaak een uitdaging, die doen niet zo goed wat je zeggen, haha! Maar al met al is het wel gelukt en zijn de ouders ontzettend blij met de foto’s. Ik als fotograaf natuurlijk ook!

Ook geïnteresseerd in een newbornshoot of wil je meer foto’s zien? Check dan de pagina ‘fotografie‘. Afspraak maken? Neem contact op via de pagina ‘contact‘!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: