Video: Bruiloft in Zwaagwesteinde

Bruiloft Zwaagwesteinde

Vorige week had ik een prachtige bruiloft in Zwaagwesteinde van Pieter en Wytske. De tuin was echt Pinterestwaardig. Heel mooi, evenals het bruidspaar! Wat een geweldig stel, ik vertel later in dit bericht meer over geweldige uitspraken en acties van dit bruidspaar.

Ik was de videograaf, Grietje Veenstra was de fotograaf bij deze bruiloft in Zwaagwesteinde. Maar omdat videografie en fotografie bij mij op 1 staan, maak ik soms, als daar tijd voor is, ook wel eens foto’s tussendoor. Dan film ik, maar fotografeer ook! Dus de foto’s zijn in dit geval ook van mij, haha!

Dit is enkel de teaser van de bruiloft in Zwaagwesteinde, natuurlijk heb ik ook de hele ceremonie op GoPro en een grote bruiloftvideo met meer persoonlijke beelden en familieshots erin. Wel zo leuk om terug te horen wat er tijdens de ceremonie is gebeurd. Wytske was haar boeket vergeten en wist even niet of zij moest antwoorden op de vraag ‘neem jij … aan tot jouw wettige echtgenoot’ of dat Pieter moest antwoorden. Vervolgens gaf ze te vroeg antwoord, en dat leverde geweldige beelden op! Hilarisch! Maar wegens privacyredenen deel ik die beelden niet. Kijk nou naar die ceremonie, die hele setting was gewoon in de tuin bij Wytske haar ouders. Prachtig, echt Pinterest Style!

Benieuwd naar meer video’s? Check de pagina videografie! Of ga jij trouwen en ben jij benieuwd naar mijn diensten? Check dan de pagina ‘trouwen‘. Ik bied trouwens ook pakketten aan als fotograaf met videograaf, of andersom, kan ook. Alle wensen van jou zijn bespreekbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: