Bewegend beeld is net zoals bij foto’s ook belangrijk. Jouw bruiloft vastleggen door middel van een video of de babyfase van jouw kindje? Een video is veel meer dan bewegend beeld. Een video kan de sfeer nog een keer overbrengen, zet een kijker aan tot actie of is een leuke herinnering aan een mooie periode of dag. 

Mijn aanbod wat videografie betreft is breed. Wat dacht je van een bedrijfsvideo? Een aftermovie van een event, een newbornvideo of een bruiloft? Je kunt het zo gek niet bedenken of ik maak het. Ik vind het belangrijk om de sfeer op beeld vast te leggen. Ik ben onopvallend aanwezig, veelal op achtergrond, maar schiet de juiste beelden zonder dat het men opvalt. Dan krijg je ook niet van die ‘wegkijk’ acties of geforceerde ‘ik moet lachen’ blikken. 

Bij een newborn video leg ik het kleine van jouw baby vast. Hetzelfde als een fotoshoot, maar dan met bewegend beeld. Een lachje op bewegend beeld, de babykamer; het kan mooier zijn op bewegend beeld! En belangrijk; alles gaat in overleg. Ik film wat jij wil.

Mijn takken: bruiloft, newborn, advertenties, productvideo’s, recepten, reizen, locaties, evenementen, bedrijfsvideo, aftermovie van een event of feest, online programma’s, promotiefilms en nog veel meer! 

Omdat de ene shoot de ander niet is, hanteer ik geen vaste tarieven. Een tarief hangt namelijk van een hoop factoren af; waar het plaats gaat vinden, hoeveel uren ik nodig ben en wat jouw wensen zijn. Zet het op de mail en wie weet tot snel!

Tegenwoordig heeft iedereen een goede telefoon. Daar komt bij kijken dat men sneller geneigd is om zelf foto’s te maken, video’s worden minder gemaakt. Of het komt voor dat jij altijd de foto’s of video maakt, terwijl jij er ook wel een keer op wil. Een lachje, de babykamer, mooie momenten van eventuele trotse broers en zussen op film: ik ben een groot voorstander van een video en maak een video waar je met heel veel liefde naar terug kunt kijken. De video zal nooit vervelen!

Dit zijn enkel ‘teasers’. Ik maak ook grote video’s, 10 tot 20 minuten. Geluid van het ‘ja woord’ en al jullie wensen kunnen gerealiseerd worden! Dit zijn enkel hoogtepunten van bruiloften. Wegens privacyredenen deel ik niet de grote video’s waarin gesproken wordt.

We kwamen in contact met Lisanne toen we een fotoshoot wilde doen voor onze trouwkaart en trouwwebsite. We zochten eigenlijk een betaalbare en niet te ingewikkelde shoot en vonden hier snel overeenstemming over. Na een hele leuke shoot met Lisanne kregen we de foto’s en waren we echt overdonderd door het resultaat. Geweldige foto’s die heel natuurlijk over komen en compleet binnen onze ‘huisstijl’ paste. Na deze shoot waren we direct overtuigd dat we Lisanne ook voor onze bruiloft wilde. We hadden al een fotograaf, maar we wilden ook dolgraag een videograaf op onze bruiloft. Dit bespraken we met Lisanne en al snel werden we overtuigd van haar stijl. Geen strakke regeltjes met reiskosten, nabewerkingstijd en vaste producten, maar volledige flexibiliteit en al onze wensen waren bespreekbaar. Daarnaast vroeg Lisanne ook een hele redelijke prijs voor een volledige dag videografie, deze combinatie kwamen we echt nergens anders tegen. Zowel voor, tijdens als na de bruiloft hebben we heel fijn contact gehad met Lisanne. Voor de simpele dingetjes gewoon een Whatsappje en verder via de mail en een huisbezoek. Lisanne voelde goed aan wat wij wilden en nodig hadden, waardoor we vaak aan een half woord al genoeg hadden. Lisanne stemt alles overigens wel heel goed af, waardoor we ons geen moment druk hebben gemaakt. Op de dag van de bruiloft heeft Lisanne zich heel goed op de achtergrond gehouden, wij hebben haar aanwezigheid bijna niet gemerkt. Desondanks zijn we mega blij met het resultaat! Echt een hele professionele film die goed bij ons en onze dag past.

Lisanne heeft hele bijzondere momenten voor ons vastgelegd. Ze heeft foto’s gemaakt van de geboorte van onze dochter en vervolgens een prachtig newborn filmpje van haar gemaakt. Lisanne is een rustig en geduldig persoon en weet precies welke beelden mooi zijn om vast te leggen. Lieve Lisanne, bedankt voor het maken van deze kostbare beelden!

 

– Manon Wagenaar – Burema, newbornvideo Julie Noé

 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: © 2019 Lisanne van der Ploeg