Videografie

Geïnteresseerd in videografie? Snap ik! Bewegend beeld is net zoals bij foto’s ook belangrijk en mooi. Zowel nu, als later. Door middel van videografie kan ik jouw bruiloft vastleggen. Niet alleen bruiloften, ook bijvoorbeeld de babyfase van jouw kindje. Een video is veel meer dan bewegend beeld. Het kan de sfeer nog een keer overbrengen, zet een kijker aan tot actie of is een leuke herinnering aan een mooie periode/dag.

Breed aanbod

Al met al is mijn aanbod wat videografie betreft breed. Vandaar dat je met alles bij mij terecht kan. Wat dacht je van een bedrijfsvideo? Een aftermovie van een event, een newbornvideo of een bruiloft? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met videografie. Het komt erop neer dat ik het belangrijk vind om de sfeer op beeld vast te leggen. Al met al ben ik onopvallend aanwezig, veelal op de achtergrond, maar schiet de juiste beelden zonder dat het je opvalt. Dan krijg je ook niet van die ‘wegkijk’ acties of geforceerde ‘ik moet lachen’ blikken.

Newbornvideo 

Bij een newbornvideo leg ik het kleine van jouw baby vast. Je moet daarbij denken aan een fotoshoot, maar dan met bewegend beeld. Net zoals bij een fotoshoot, maar dan film ik nu een lachje, de babykamer; het kan mooier zijn op bewegend beeld! En belangrijk; alles gaat in overleg. Ik film wat jij leuk vindt. Anders gezegd: je hebt sowieso iets unieks! Om die reden bied ik ook newbornfilms aan. Ik heb nu ook een actie: een zwangerschapsshoot, newbornshoot + video, voor de mensen die niet kunnen kiezen tussen fotografie en videografie. Kijk gerust bij fotografie voor zwangerschapsshoots en newbornshoots.

Wat film ik zoal?

Samengevat: ik film bruiloften, newborn, advertenties, productvideo’s, recepten, reizen, locaties, evenementen, bedrijfsvideo, aftermovie van een event of feest, online programma’s, promotiefilms… Al met al een hoop, en wellicht heb ik niet eens alles opgenoemd. Ten slotte hanteer ik geen vaste tarieven. Een tarief hangt namelijk van een hoop factoren af; waar het plaats gaat vinden, hoeveel uren ik nodig ben en wat jouw wensen zijn. Zet het op de mail en wie weet tot snel!

Bekijk mijn andere website ‘Mijn Newbornvideo’ voor meer informatie en video’s!

Dit zijn enkel ‘teasers’ (ook wel hoogtepunten genoemd) die ik mag delen zodat je een beeld van mijn werk hebt. Wegens de privacy deel ik niet de grote video’s. Ik maak sowieso een grote video met alles van de dag en daarnaast ontvang je een kleine video (2 a 3 minuten) met de hoogtepunten. Geluid van het ‘ja-woord’ en al jullie wensen kunnen gerealiseerd worden in de video!

Ook heb ik een buitenlandse bruiloft mogen meemaken. Ik werd zelf geboekt als fotograaf, mijn vaste videograaf maakt de video, maar ik blijf verantwoordelijk voor het editen. Er staan nog twee voor Italië en een voor Ibiza op de planning!

Een video of mooie sfeerimpressie die jouw werkzaamheden in beeld kunnen brengen? Een video zegt zoveel meer dan een foto en is onmisbaar!

We hadden al een fotograaf, maar we wilden ook een videograaf op onze bruiloft. Dit bespraken we met Lisanne en al snel werden we overtuigd. Geen strakke regeltjes met reiskosten, nabewerkingstijd en vaste producten, maar flexibiliteit en al onze wensen waren bespreekbaar. Daarnaast vroeg Lisanne ook een redelijke prijs voor een dag videografie. Deze combinatie kwamen we nergens anders tegen. Zowel voor, tijdens als na de bruiloft hebben we contact gehad met Lisanne. Lisanne voelde aan wat wij wilden en nodig hadden, waardoor we vaak aan een half woord al genoeg hadden. Lisanne stemt alles overigens heel goed af, waardoor we ons geen moment druk hebben gemaakt. Op de dag van de bruiloft heeft Lisanne zich goed op de achtergrond gehouden. Wij hebben haar aanwezigheid bijna niet gemerkt. Desondanks zijn we mega blij met het resultaat! Echt een professionele film die goed bij ons en onze dag past.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: