Videografie

Geïnteresseerd in videografie? Snap ik! Bewegend beeld is net zoals bij foto’s ook belangrijk en mooi. Een video is veel meer dan bewegend beeld. Het kan de sfeer nog een keer overbrengen, zet een kijker aan tot actie of is een leuke herinnering aan een mooie periode/dag.

Breed aanbod

Al met al is mijn aanbod wat videografie betreft breed. Vandaar dat je met vrijwel alles bij mij terecht kunt. Wat dacht je van een bedrijfsvideo? Een aftermovie van een event, een newbornvideo of een bruiloft? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met videografie. Het komt erop neer dat ik het belangrijk vind om de sfeer op beeld vast te leggen. Al met al ben ik onopvallend aanwezig, veelal op de achtergrond, maar schiet de juiste beelden zonder dat het opvalt. Dan krijg je ook niet van die ‘wegkijk’ acties of geforceerde ‘ik moet lachen’ blikken.

Newbornvideo 

Bij een newbornvideo leg ik het kleine van jouw baby vast. Je moet daarbij denken aan een fotoshoot, maar dan met bewegend beeld. Net zoals bij een fotoshoot, maar dan film ik nu een lachje, de babykamer; het kan mooier zijn op bewegend beeld! En belangrijk; alles gaat in overleg. Ik film wat jij leuk vindt. Anders gezegd: je hebt sowieso iets unieks! Om die reden bied ik ook newbornfilms aan. Ik heb nu ook een actie: een zwangerschapsshoot, newbornshoot + video, voor de mensen die niet kunnen kiezen tussen fotografie en videografie. Kijk gerust bij fotografie voor zwangerschapsshoots en newbornshoots.

Tarieven?

Ik hanteer geen vaste tarieven. Een tarief hangt namelijk van een hoop factoren af; waar het plaats gaat vinden, hoeveel uren ik nodig ben en wat jouw wensen zijn. Zet het op de mail of neem contact op en wie weet tot snel!

Bekijk mijn andere website ‘Mijn Newbornvideo’ voor meer informatie en video’s!

Videografie

Dit zijn enkel ’teasers’ (ook wel hoogtepunten genoemd) die ik mag delen zodat je een beeld van mijn werk hebt. Wegens de privacy deel ik niet de grote video’s. Ik maak sowieso een grote video met alles van de dag en daarnaast ontvang je een kleine video (2 a 3 minuten) met de hoogtepunten. Geluid van het ‘ja-woord’ en al jullie wensen kunnen gerealiseerd worden in de video!

Videografie

Een video of mooie sfeerimpressie die jouw werkzaamheden in beeld kunnen brengen? Een video zegt zoveel meer dan een foto en is onmisbaar!

Ik ken Lisanne via Instagram, haar stijl spreekt me enorm aan en nadat ik haar website had bekeken heb ik haar benaderd met het verzoek een bedrijfsvideo te maken. Ze was direct enthousiast! Onlangs was zij op bezoek, het was heel aangenaam om Lisanne om mij heen te hebben. Ze gaf duidelijke aanwijzingen, maar was tegelijkertijd onzichtbaar. Ik kon niet wachten op de preview. Naar aanleiding van de preview hebben we kleine aanpassingen gedaan. Lisanne is professioneel, luistert goed, blijft dicht bij haar eigen stijl en handelt snel. Het resultaat: 2 prachtige video’s waar ik ontzettend blij mee. Video’s die mijn werk goed in beeld brengen en vooral ook heel goed de sfeer weergeven die voelbaar is.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: