Zwangerschapsshoot, newbornshoot én video

Newbornfotografie Friesland

Je bent zwanger? Te leuk om dit te vereeuwigen. Dit is natuurlijk een bijzonder moment. Vaak wordt daarna een newbornshoot ingepland. Maar omdat ik ook video’s maak, vindt men de keuze soms lastig. Maar het hoeft niet ‘of’ te zijn, het kan ook ‘en’ zijn! Dus én een newbornshoot én een newbornvideo, omdat ik een hele toffe actie heb, al zeg ik het zelf.

Een zwangerschapsshoot en newbornshoot + video hebben een grote waarde

De een heeft zoiets: ik hoef mijn zwangerschap niet vast te leggen. Onder het mom van ‘we maken zelf wel foto’s met de telefoon’. De ander ziet de wel waarde van in, en dat zou ik zelf ook doen! Een zwangerschapsshoot en newbornshoot. Maar daarnaast zou ik ook een newbornvideo laten maken, mocht ik ooit zwanger zijn en zelf een foto- en videograaf moet regelen. Dit zijn bijzondere momenten waar je later naar terug kunt kijken. Hetzelfde met een newbornshoot, een baby verandert zo snel! Omdat ik de enige ben in deze regio die een newbornvideo maakt, is het soms lastig kiezen. Mannen (sorry papa’s) zien de waarde van foto’s en een video vaak niet, maar na de tijd wel.

Een video kan daarentegen ook net iets mooier zijn, omdat er bewegende beelden in komen. Beelden zoals een lachje van de baby, de liefde van de ouders die je ziet en ga zo maar door.

Emotioneel

Ik moet zeggen dat ik een newbornshoot (foto dus) en video beide ontzettend leuk vind om te maken en ze hebben beide een gedeelte eerste plek. En ook al houden mannen er niet zo van om op foto en video te komen: ze vinden het na de tijd toch heel erg leuk. Die reactie krijg ik keer op keer. Krijg zelfs reacties dat men emotioneel van zo’n mooie video wordt!

Dikke vette korting

Omdat ik het zo leuk vind, besloot ik om een pakket te maken. En dat terwijl ik eigenlijk niet van de pakketten aanbieden ben, ik heb het toch gedaan en JIJ haalt daar voordeel uit. Boek je mij voor een zwangerschapsshoot en denk jij: ik wil ook een newbornshoot en een leuke newbornvideo? Dat kan, voor een hele mooie prijs. En het scheelt je keuzestress, want je krijgt meteen de video erbij. Het leuke: het scheelt je zo’n €150.-. Dus je krijgt in feite de newbornvideo GRATIS. Je kunt al een zwangerschapsshoot met newbornshoot én video (omdat sommigen niet kunnen kiezen en een video ook hartstikke leuk is) voor een hele mooie all-in prijs krijgen.

Nieuwsgierig? Informeer gerust naar de mogelijkheden, ik verstrek de prijzen via een privébericht of e-mail. Hangt er ook vanaf waar ik naartoe moet. Ik heb boekingen uit Kollum, Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle en steeds verder. En ik kom graag naar je toe om je zwangerschap vast te leggen, daarna de mooie kleine details van de baby op foto en film!

Toch leuk om een zwangerschapsshoot en newbornshoot + video in te plannen. Er gingen je al heel wat vrouwen voor! Benieuwd naar wat foto’s? Check dan even fotografie. En de video’s, waaronder een newbornvideo, kun je vinden onder videografie! Voor het maken van een afspraak of vragen voor meer informatie zoals bijvoorbeeld de tarieven kun je het beste even het contactformulier op de pagina contact invullen of mailen naar info@lisannevanderploeg.nl (tip: probeer zo specifiek mogelijk te zijn, wanneer je bent uitgerekend, op welk termijn je een zwangerschapsshoot wil en waar je woont).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: