Hoi! Ik ben Lisanne, foto- en videograaf, daarnaast juf in opleiding, afgestudeerd journalist, creative content creator, PR & Communicatieadviseur én last but not least; ik beheer de social media van bedrijven om het maximale uit posts te halen en om de zorgen weg te nemen. 

Eigenlijk is mijn bedrijf begonnen met fotografie. Ik ben van kleins af aan al met fotografie bezig. In de zomervakantie kreeg ik vaak een wegwerpcamera. Dit resulteerde in een vol rolletje op dag 1 van de vakantie. Dit kwam omdat ik overal foto’s in zag. Ik vind alles en iedereen ontzettend mooi. 

Schrijven deed ik ook al. In de groepen 4 en 5 schreef ik verhalen waarmee ik prijzen won. De woorden van schrijfsters: ”je moet doorgaan met schrijven” heb ik erg serieus genomen. Ik ben zowel schrijven als fotograferen verder gaan ontwikkelen en startte een eigen blog. Dit was meer gericht op beauty, fashion en lifestyle. Daardoor ging ik vaak naar events en productlanceringen van grote merken om daar een artikel over te schrijven en maakte vlogs. Daaruit bleek dat ik filmen dus ook ontzettend leuk vond, maar dat zelf in beeld zijn vond ik niet zo leuk. De sfeer vastleggen; dat vond ik veel leuker! Ik besloot het roer om te gooien en meer sfeerbeelden te maken. Zo heb ik ook ooit een persreis mee mogen maken voor BRAFA (Brussels Art Fair) en ging naar Den-Haag om een bekende kunstenares te interviewen, heb ik een dag meegelopen in de Bijlmer Bajes tussen de gevangenen en met een conducteur van de NS voor een artikel. Ik vind het belangrijk om een stem te hebben: op de middelbare school heb ik een leerlingenraad opgestart en werd daar voorzitter van, daarnaast zat ik in de centrale medezeggenschapsraad. Op de journalistiek opleiding zat ik in de studentenraad. Nu ben ik ook lid van een politieke partij. Mijn favoriete kleur is rood maar wit en zwart vind ik ook mooi. Mijn huis kent alleen maar de kleuren zwart en wit. Daarnaast word ik blij van reizen, gezond eten, sporten, muziek, dansen, roze suikerspinnen, roze luchten, schone was, een opgeruimd huis, bloemen en planten.

Ik ben een ‘kat uit de boom kijk’ type. Eerst alles rustig bekijken, dan aan de slag. Dat resulteert ook in spontane beelden wat men zo waardeert. It’s all about the details! Ik kan goed met kinderen en mensen in het algemeen omgaan en weet precies hoe ik ze ‘echt’ op de foto krijg. Ik ben juf in opleiding en geniet van deze combinatie. Ik hoop later 2 tot 3 dagen voor de klas te kunnen staan en de rest van de dagen te werken als foto- en videograaf, content creator en wellicht journalist. Ik heb een eigen fotostudio in Noardburgum maar fotografeer ook gewoon bij mensen thuis of op een mooie locatie. Overal en nergens! Ik woon in het mooie Ljouwert, maar moet voor opdrachten ook regelmatig naar Limburg of Noord- en Zuid-Holland. Ik kan overal naartoe rijden. Lang leve het rijbewijs! In overleg is er een hoop mogelijk. Benieuwd naar mijn diensten? Of eens een afspraak maken? Lijkt me leuk om jou te ontmoeten!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: © 2019 Lisanne van der Ploeg