Hoi! Ik ben Lisanne. Foto- en videograaf, journalist én onderwijsassistent.  Leuk dat je meer over mij te weten wil komen! 

Over mij

Eigenlijk is mijn bedrijf begonnen met fotografie. Ik ben van kleins af aan al met fotografie bezig. In de zomervakantie kreeg ik vaak een wegwerpcamera. Dit resulteerde in een vol rolletje op dag 1 van de vakantie. Dit kwam omdat ik overal foto’s in zag. Ik vind alles en iedereen ontzettend mooi. 

Ontwikkelen

Schrijven deed ik ook al. In groep 4 schreef ik verhalen waarmee ik prijzen won. De woorden van schrijfsters: ”je moet doorgaan met schrijven” heb ik erg serieus genomen. Ik ben schrijven en fotograferen verder gaan ontwikkelen en startte een blog. Dit was gericht op beauty, fashion en lifestyle. Daardoor ging ik vaak naar events en productlanceringen van grote merken om daar een artikel over te schrijven en maakte vlogs. Daaruit bleek dat ik filmen dus ook leuk vond, maar dat zelf in beeld zijn vond ik niet zo leuk. De sfeer vastleggen; dat vond ik veel leuker! Ik besloot om meer sfeerbeelden te maken. Zo heb ik een persreis mee mogen maken voor BRAFA (Brussels Art Fair) en ging naar Den-Haag om een bekende kunstenares te interviewen, heb ik een dag meegelopen in de Bijlmer Bajes tussen de gevangenen en met een conducteur van de NS voor een artikel.

Minimalistisch

Mijn favoriete kleur is rood, maar wit en zwart vind ik ook mooi evenals pastelkleuren. Wit en lichte pastelkleuren kenmerken mijn stijl, dat is heel toevallig. Daarnaast word ik blij van reizen, gezond eten, sporten, muziek, dansen, roze suikerspinnen, roze luchten, schone was, een opgeruimd huis, bloemen en planten.

Spontaniteit

Ik ben een ‘kat uit de boom kijk’ type. Eerst alles rustig bekijken, dan aan de slag. Dat resulteert ook in spontane beelden wat men zo waardeert. It’s all about the details! Verder heb ik er een gruwelijke hekel aan om zelf op de foto te komen. Daarom snap ik als geen ander hoe het voor de klant kan voelen, dus ik vind het belangrijk dat anderen zich goed voelen. Al met al ben ik ook een gevoelsmens, ik wil dat alles goed voelt. 

‘Juf’ Lisanne

Ik kan goed met kinderen en mensen in het algemeen omgaan en weet precies hoe ik ze ‘echt’ op de foto krijg, dat komt ook mede omdat ik onderwijsassistent ben. Ik werk parttime in het onderwijs (3 dagen) en daarnaast combineer ik dit met mijn foto- en videografie. Precies zoals ik had gehoopt! Ik ben blij dat ik dit kan combineren. Ook heb ik een eigen fotostudio maar fotografeer ook gewoon bij mensen thuis of op een mooie locatie. Overal en nergens! Voor opdrachten moet ik regelmatig naar Limburg of Noord- en Zuid-Holland of naar het buitenland. Ik kan overal naartoe rijden. Lang leve het rijbewijs! In overleg is er een hoop mogelijk. Benieuwd naar mijn diensten, of naar nog meer informatie over mij of over mijn diensten? Of wil je eens een afspraak maken? Lijkt me leuk om jou te ontmoeten!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: