over mij
over mij

Hoi! Ik ben Lisanne. Foto- en videograaf, journalist én juf. Leuk dat je meer over mij te weten wil komen! 

Over mij

Eigenlijk is mijn bedrijf begonnen met fotografie. In de zomervakantie kreeg ik vaak een wegwerpcamera (ik was toen hooguit 7 a 8 jaar). Dit resulteerde in een vol rolletje op dag 1 van de vakantie. Dit kwam omdat ik overal foto’s in zag. Ik vind alles en iedereen ontzettend mooi. 

Ontwikkelen

Schrijven deed ik ook al. In groep 5 schreef ik verhalen waarmee ik prijzen won. De woorden van schrijfsters: ”je moet doorgaan met schrijven” heb ik erg serieus genomen. Ik ben schrijven en fotograferen verder gaan ontwikkelen en startte een blog. Dit was gericht op make-up, mode en lifestyle. Daardoor ging ik vaak naar events en productlanceringen van grote merken om daar een artikel over te schrijven en maakte vlogs. Daaruit bleek dat ik filmen ook leuk vond, maar dat zelf in beeld zijn vond ik niet leuk. De sfeer vastleggen; dat vond ik wél leuk! Ik besloot om meer sfeerbeelden te maken. Zo heb ik een persreis mee mogen maken voor BRAFA (Brussels Art Fair), ging naar Den-Haag om een bekende kunstenares te interviewen, heb ik een dag meegelopen in de Bijlmer Bajes tussen de gevangenen én ik mocht mee met een conducteur van de NS voor een artikel.

Minimalistisch

Mijn favoriete kleur is rood, maar wit en zwart vind ik ook mooi evenals pastelkleuren. Wit en lichte pastelkleuren kenmerken mijn stijl. Daarnaast word ik blij van reizen (ik mocht voor een bruiloft 2x naar Italië en Ibiza), gezond eten, sporten, muziek, dansen, roze luchten, schone was, een opgeruimd huis, zon, zee, strand en bloemen.

Spontaniteit

Ik ben een ‘kat uit de boom kijk’ type, rustig en stil. Eerst alles rustig bekijken, dan aan de slag. Dat resulteert ook in spontane beelden wat men zo waardeert. Mensen omschrijven mij ook als rustig, je kunt reviews vinden op ThePerfectWedding en de pagina ‘reviews‘. Verder heb ik er een hekel aan om zelf op de foto te komen. Daarom snap ik als geen ander hoe het voor de klant kan voelen, dus ik vind het belangrijk dat anderen zich goed voelen. Al met al ben ik ook een gevoelsmens, ik wil dat alles goed voelt. 

‘Juf’ Lisanne

Ik kan goed met kinderen omgaan en weet precies hoe ik ze ‘echt’ op de foto krijg, dat komt mede omdat ik werkzaam ben in het onderwijs, groep 1. Ik werk parttime in het onderwijs en daarnaast combineer ik dit met mijn foto- en videografie. Dit is niet voor de hobby, maar het is echt mijn bedrijf, mijn hoofdinkomen. Voor opdrachten moet ik trouwens regelmatig naar Brabant of naar het buitenland (destination weddings). Ik kan overal naartoe rijden. Lang leve het rijbewijs! In overleg is er een hoop mogelijk. Benieuwd naar mijn diensten of wil je eens een afspraak maken? Het lijkt me leuk om jou te ontmoeten!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: