Te druk om content te maken voor jouw bedrijf of om de social media bij te houden? Het is wel belangrijk om te blijven posten zodat je wordt gezien. Heb je juist problemen met het ‘gezien worden’? Geen zorgen, ik kan dit allemaal van jou overnemen.

De meeste klanten haal je toch echt binnen via Instagram en Facebook. Een goede website is belangrijk, maar wat dacht je van social media? Dat laatste is belangrijk door goede content te maken en op juiste tijden te posten. Hiervoor word ik al door verschillende bedrijven ingezet. Het ene bedrijf wil dat ik zelf content maak (in de vorm van zelf posts schrijven en bedenken + in een mooi jasje steken), het andere bedrijf wil dat ik bestaande content overneem en inplan en van daaruit de social media bij kan houden. Alles is mogelijk! Het meest gekozen pakket is dat ik zelf content maak, inplan en het kan bijhouden. De een zet mij in bij het opstarten van het bedrijf om alvast een ‘klantenkring’ op te bouwen, de ander wil juist alles uit handen geven en zet mij voor een onbepaalde tijd in. 

Het ene bedrijf heeft een frequentie van 2 posts per week, de ander 4. Omdat het ene bedrijf het andere niet is, bied ik verschillende pakketten aan. Hoe vaak wil jij een post en wat wil jij zoal? Meer klanten? Meer bereik? Meer interactie? Een mooie vormgeving rondom foto’s en teksten? Zet je wensen op papier, vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wie weet verzorg ik de content voor jouw bedrijf en neem de social media uithanden zodat jij je kunt richten op de andere belangrijke dingen. 

In dat kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar en gaan we bespreken wat de mogelijkheden zijn. We overleggen samen wat bij jouw doelgroep past en ik maak een opzet van posts. Wat kan ik maken, wat kan ik bieden? Wat is leuk, wat is minder leuk? 

Kennismakingsgesprek gehad? Leuk! Je ontvangt vervolgens een prijsopgave. Goedgekeurd? Leuk, dan kan ik aan de slag! Voordat ik start maak ik een uitgebreide doelgroepanalyse zodat ik kan kijken wanneer jouw klanten/volgers actief zijn. Hier kan ik op inspelen met pakkend beeld, pakkende teksten en de juiste hashtags zodat ik het maximale uit jouw bedrijf en social media kan halen. Ik vind het belangrijk dat jij wel op de hoogte blijft, dus ik overleg altijd wat ik ga posten en laat ook zien wat ik aan content maak. Ergens niet mee eens -dat kan een klein iets zijn-? Geen zorgen, ik pas het aan! Ook jij weet precies op welke dagen en tijdstippen ik zal posten, puur om elkaar niet in de weg te zetten. 

Leuk om te weten: bij sommige pakketten bied ik ook aan om flyers, advertenties en posters te maken. Heb je dus een toffe actie voor bijvoorbeeld een korting, dan kan ik hier ook iets moois voor maken. Dit zit bij het pakket in, een extraatje! Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid tot ‘maandelijks nieuwe foto’s’ en tot redactionele stukken schrijven, omdat ik ook voor de krant werk. Dus ik kan wat dat betreft ook een hoop betekenen, zonder dat je verplicht een advertentie moet afnemen. 

Wil jij mij als content creator of als jouw social media beheerder? Ik neem graag de social media van jou over, ik zorg dat jouw bedrijf up to date blijft. Prijzen zijn al vanaf €150.- inclusief BTW. Ook handig: ik ben tekstschrijver, foto- en videograaf. Ook beeld en teksten kunnen worden ingezet!  Nieuwsgierig naar prijzen en pakketten? Je zit nergens aan vast en kunt een pakket wanneer je maar wil opzeggen (wel een maand vooraf kenbaar maken), voor de rest mag je maandelijks ook switchen. Wil je de ene maand 2 posten en de maand daarna 3? De ene maand fotografie, de maand daarna niet? Alles kan! Jouw wensen zijn bespreekbaar. Zet het op de mail naar info@lisannevanderploeg.nl en wie weet zien we elkaar snel om de wensen en prijzen te bespreken!

Momenteel werk ik voor:

Diëtist en Fysio Balanza, Grutte Pier Brouwerij, Rootz69 en Karins Schoonheidssalon

Ik kwam bij Lisanne met de vraag of zij iets voor mij kon betekenen wat social media betreft. Ik heb een eigen bedrijf waarbij ik sport- en beweegcoaching geef aan ouderen en mensen met een beperking, en ik wilde wat meer uit mijn social media kunnen halen. Een lastige doelgroep, maar Lisanne was erg enthousiast en had meteen allerlei ideeën. Samen zijn we gaan sparren over deze ideeën, en al snel ging Lisanne voor me aan de slag. Ze maakte leuke posts, met mooie vormgeving die paste bij mijn doelgroep. Ook had ze zelf veel kennis over gezondheid, wat goed van pas kwam. Lisanne werkt erg zelfstandig, maar laat je altijd weten wat ze post. Dit vond ik erg fijn. Zo was ik altijd op de hoogte van de dingen die ze deed. Ik vond de samenwerking met Lisanne erg prettig, ook omdat ze altijd voor me klaar stond als ik vragen of ideeën had. Ik ga in de toekomst zeker weer gebruikmaken van de diensten van Lisanne!

– Rianne Wiersma, Fitleven Groningen  

 

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: © 2019 Lisanne van der Ploeg