Vaste second shooter & we maken ook fotoboeken!

Een goede samenwerking is belangrijk. Iemand die zich kan vinden in afspraken, samen water bij de wijn doen en iemand die ook in dezelfde stijl fotografeert. Zoals ik zei; belangrijk. Daarom: leuk nieuws! Vanaf nu heb ik ook een vaste ‘second shooter’ voor bruiloften. Én we maken vanaf nu trouwalbums.

Opsplitsen?

Vaak maak ik tijdens bruiloften foto’s van de vrouw, terwijl het aankleden van de man ook mooi kan worden vastgelegd. Maar ik kan mezelf niet opsplitsen, hoe graag ik het ook zou willen. Daarom bied ik vanaf nu ook een ‘second shooter’ aan; iemand die precies hetzelfde werk verricht, alleen volgt deze de man. Zo is er iemand bij de vrouw aanwezig, en iemand bij de man.

Vanaf alle perspectieven

Ideaal, toch? Terwijl ik de vrouw volg, volgt mijn second shooter de man. Haalt de man de vrouw op? Dan fotografeert de second shooter de man terwijl hij aanbelt, ik volg dan de vrouw die van binnenshuis de deur open doet. Tijdens de ceremonie net zo, of tijdens het maken van de groepsfoto’s; vanuit verschillende hoeken heb je foto’s. Terwijl de een poseert voor de groepsfoto, kan de een op achtergrond die staat te wachten ook een grappige blik hebben.

Dezelfde stijl

De second shooter en ik lopen elkaar niet in de weg en hanteren dezelfde stijl fotografie. Het is tof omdat je van beide perspectieven foto’s krijgt. Je mist geen moment!

Wil jij een second shooter? Dat kan! Geef dit vroegtijdig aan!

Wil je dus voor een bruiloft zowel foto’s van het aankleden van de man als van de vrouw en van beide perspectieven foto’s? Dat kan! Dan heb je dus twee fotografen nodig. Informeer gerust naar de mogelijkheden. De dag kan maar één keer, daarom zijn foto’s belangrijk, en van beide kanten oh zo leuk! Dien je gebruik te willen maken van een second shooter? Dit dien je minstens een half jaar vooraf aan te geven zodat hij vroegtijdig vrij kan regelen en die dag voor jullie beschikbaar is. Toch aan één fotograaf (mij, Lisanne dus) genoeg? Geen probleem, doe ik het alleen!

Fotoboeken?
Vaak lever ik de foto’s af en zeggen stellen; we maken zelf een boek. Resultaat? Een jaar later ligt er nog geen boek. Onderschat hoeveel werk het eigenlijk is of het blijft er bij. Toch je mooiste trouwherinneringen in een boek? Dat doe ik vanaf nu ook. In overleg kijken we welke foto’s erin komen, wat er op de cover moet (wil je er een bewaardoos bij, een leren omslag of een hardcover (of toch linnen?!) en welke kleur? Wil je tekst gegraveerd? Alles is mogelijk. De foto’s worden op een duurzaam papier afgedrukt zodat het niet kan beschadigen en eeuwig mooi blijft. Over 100 jaar zijn de foto’s nog als nieuw! Tarief hangt er vanaf hoeveel foto’s er moeten worden afgedrukt en wat voor boek (formaat) je kiest. Dit is uiteraard altijd in overleg met jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © 2019 Lisanne van der Ploeg